A Bors értesülései szerint nagyjából 60 millió forintot kap azért Hosszú Katinka, hogy a nyári budapesti vizes vb reklámarca legyen. Tóth Fanni, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő sajtófelelőse szerint Hosszú azért vállalta el, hogy szerepeljen a plakátokon, mert végre nem Gyárfás Tamás a szövetség elnöke, de a bulvárlap úgy tudja, ennél azért többről van szó, és az új vezetés mélyen a zsebébe nyúlt.

„Katinka problémája kifejezetten a volt elnök személyéhez kötődött, hiába szerette volna támogatni a vébét, nem tehette. Most, hogy sportolóközpontúbb lett a MÚSZ vezetése, Katinka örömmel adja arcát az eseményhez”

– nyilatkozta Tóth. A Bors úgy tudja, hasonló apanázsban reménykedhet Hosszú edzője és férje, Shane Tusup is, aki menedzseri teendőket is ellát az úszónő mellett.

Hosszú januárban széttépett egy 12 milliós szerződést, azok után, hogy a Gyárfás vezette szövetség azt akarta elérni a Hosszú-csapatnál, hogy ingyen népszerűsítse a rendezvényt. Akkor az úszónő úgy nyilatkozott, hogy elsősorban a nem megfelelő munkakörülmények miatt nem volt hajlandó együttműködni az azóta lemondott elnökkel. Az új vezetés nagyon lelkesen támogatja most Hosszúékat; a vb után például az ő úszóiskolájuk költözhet be a tornára felépített Duna Arénába.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezt grátisz is megtehette volna!!! Kapott eleget már állambácsitól!!! Tehetségét csodállom, de egyébként semmi!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Minek vállalni olcsón, ha tízszeres (férje is ugyanannyit kap) pénzt is megadnak érte? :)
aremy
ezt a lét legalább nem lopják el .még az is előfordulhat hogy ezt az egy legális költséget tudják majd felmutatni!
advocat
Olimpiai bajnokként már más a helyzet. Ez az üzlet. És igaza van. Ilyen a világ.
Jozefina
Ezt grátisz is megtehette volna!!! Kapott eleget már állambácsitól!!! Tehetségét csodállom, de egyébként semmi!!!
Sugovica
@Jozefina: Miért csinálna a Katinka bármilyen reklámot ingyen? Minden ország a saját élsportolóival reklámoz mindent, ami a sportággal kapcsolatos. Csodálod a tehetségét? Elhiszem én is! De ezt kiegészithetem a mérhetetlen szorgalmával, kitartásával is!! Ezméletlen sokat dolgozik a sikerért, ami nem csak az ővé, hanem az egész Magyarországé!!! Büszkék lehetünk rá! - de nagyon!!!
evacica
Na ezek szerint még is csak az a 12 millió volt a kevés amit Gyárfás felajánlott! Csak mese,hogy Katinkát a pénz nem érdekli! Világos a 60 millió még is csak több! Apropó Katinka hol szokott jótékonykodni? És mit? Ugyan is a sok pénz is kötelez!
justhpeter
Biztos voltam abban, hogy van az a pénz, amitől korpásodik a hajam. Kár, hogy nincs benne a nemzeti szó.
coni
Az a 60Millió csak 25M mint kiderült. Külföldön a tízszeresét kapja. Az ugrótoronynak csak a felára 6Mrd. Kicsit többet teljesített Hosszú mint Garancsi és Mészáros együtt.
mariaberta
Tehát nem Gyárfással volt baja, kevesellte a pénzt.
wagabund
fasza...megint villantott az újságírás...most mondták a híradóban, hogy a megjelent hatvan millió téves, huszonöt millát kapott Hosszú a reklámért, nem hatvanat.

na most melyik az igaz.?...
wagabund
legalább ezt a hamis címet töröljék...
terlasz
@wagabund: A 60 millió nagyobbat üt, több kattintást hoz.
lampa laz
A teljesítményei alapján megérdemli, bármennyit is kér, vagy kap. Nem úgy a tahó tolvajok, akik a milliárdok lenyúlásában híresültek el. Mészároson, Garancsin, Vajnán stb. senki sem háborog, de Katinkán igen, hát hülye egy nèpség vagyunk.
Ő legalább kicsit szépít az orszàg megítélésén, már ez is sokat számít.
kiscsillag66
@mariaberta: Mindig is számító volt/van.
gazdag dezső
Nem lehetne egy igazi arc például egy igazi tanyasi gyerek aki a vidéki kis pocsolyában is megtanul úszni,és bajnok lesz majd? Ez az igazi néplopás !Pénzeket adni a semmiért,mert én nagyra becsülőm az úszó tehetségét ,munkáját,de ami sok az sok,és lopás!!Akik ezt az összeget odaítélik ,azokat népbíróság elé kellene állítani!!Lecsukni kőbányába míg nem keresi meg a kiadott pénzt!! Ez az igazi Magyar ?
lampa laz
@gazdag dezső: "Ez az igazi néplopás!"

Ez neked néplopás? Akkor mit szólsz mészároshoz, akinek az órabére több millió lopott forint? És ez csak 1 a sok közül.
gazdag dezső
A mészáros is tolvaj,de rajta kívül még sokan! Ha ismernéd úgy általában a véleményemetakkor nem írnál ilyeneket!@Horizont:
gazdag dezső
@lampa laz: @gazdag dezső: Az előző írásomat küldöm neked is !@Horizont: @Horizont:
coni
Hosszú előtt utoljára az aranycsapat volt akiket ennyire ismert és elismert az egész világ és sokáig lehet nem is lesz más. Meg kéne becsülni az álhír terjesztés és a lejáratás helyett.
gazdag dezső
Csak az aranycsapat egy töredékét kapta annak amit most Katinka !! Hát ez akkor is nagy lopás ! Megérdemli a megbecsülést,de egy arcképért amit reklámoznak nagyon horror.Mert azért sokat dolgozik más.Ő megkapja minden győzelemért is azt amit kell.
kiscsillag66
@Horizont: Azóta már kiderült, hogy csak 25 millió. Az sem kevés, de ő egy "termék". (Ezt nem én mondtam, hanem a tv.) Az is kiderült, hogy a rendezvényeken is szerepelnie kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.