A lengyel Szymon Marciniak lesz a Portugália-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező játékvezetője szombaton Lisszabonban.

A magyar szövetség honlapja szerint a 36 éves bíró 2011 óta tagja az UEFA keretének, eddigi legfontosabb mérkőzése a 2015-ös U21-es Európa-bajnokság döntője volt. 2014-ben ő vezette a magyar-dán felkészülési mérkőzést (2-2) Debrecenben, míg az Európa Ligában a DVSC-nek, a Videotonnak és a Ferencvárosnak is fújt már.

Segítői honfitársai, Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz és – negyedik játékvezetőként – Pawel Raczkowski lesznek.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem mindegy a mi fiainknak, hogy milyen nemzetiségű a bíró. Talán a Kaczynskival lehetne némi esélyünk. Bár ez a mostani EU-s szavazás ennek is ellent mond.
Valami esélyt adna, ha a portugálok ki se állnának ellenünk. Vagy csak az ó kapujuk lenne a pályán. Akkor egy 0:0-ra jók lehetnénk.
namihami
@adrenalink: Kösz, elolvastam. A legszebb az volt, hogy 14 azaz TIZENNÉGY méterről lőtte a bombagólt. Mellérúgni nehezebb lett volna a 9 méteres kapu esetén.
Az én idómben (régen) a bombagólok cirka 28-nál kezdődtek. 14-ről az úttörő- max a serdülőcsapat hasonló találata volt ""bombagól"". Az is csak a fizikai erejük akkor még meglevő hiánya okán.
adrenalink
@namihami: Jössz itt nekem az "én időmben"-nel. A Te idődben az is igaz volt, hogy "...nagy pénz, nagy foci", és mi lett belőle mára? Elég csak a felcsúti csapatra gondolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.