A Mészáros Lőrinc cége által kivitelezett lovarda minőségét kritizálni politikai állásfoglalás, ezért lemondhat álmairól a volt kapitány.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Minden Fideszes "valaki" kisistent játszik, övé a kishatalom.
szaboria1
Bozsik úr még nem jött rá nem is nekik lett az a lovarda majd Tömjén Zsóti kisajátítja.
solidedge
A Rákosi rezsimet sem volt szabad kritizálni, ez hatványozottan igaz az Orbán rezsimre.
Klubtag
"...S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!..."

De legfőképpen puccold el ezt a mocskos fidesz-kdnp kormányt, hogy hasznos, boldog, öntudatos polgára lehessek a igazi magyar és a demokratikus európai közösségnek.
Eladott Ország
index.hu/velemeny/2014/07/24/nem_olyan_konnyu_segget_nyalni_mint_azt_elsore_gondolnank/
Ma már nem elég seggnyalónak lenni. Annak is kell látszani. Az értelmiség nyelvének útja az osztályhatalomig. Nem nyalom túl? Jó ütemben csinálom? Pont akkor nyalom, amikor kell?
Ahogy mindenki más, a seggnyaló is tele van kétségekkel azzal kapcsolatban, hogy jól csinálja-e, amit csinál. Nehéz műfaj ez, mert azonnali visszajelzéseket általában senki nem kap, és egy kis időnek kell eltelnie ahhoz, hogy kiderüljön, eredményes volt-e a befektetett munka vagy sem. De egy valami biztos: ha ezen a piacon próbálkozik ma valaki, még ezekkel a kétségekkel együtt is nagyobb esélyekkel juthat feljebb, mintha olyan tevékenységet végezne, amire a többség klasszikus értelemben vett munkavégzésként tekint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.