Átadták vasárnap a 440 millió forintos kormányzati támogatással felújított és korszerűsített kozármislenyi futballstadiont.

Átadták a felújított kozármislenyi futballstadiont

A kétezer fő befogadására alkalmas, mintegy 600 ülőhellyel rendelkező, a Magyar Labdarúgó Szövetség besorolása szerint E kategóriás létesítmény átadója előtti sajtótájékoztatón Bíró Károly polgármester úgy fogalmazott: a település sportolói "erejükön felüli" teljesítményükkel vívták ki, hogy a város megkapta a stadion megújításához szükséges kormányzati támogatást.

Átadták a felújított kozármislenyi futballstadiont

Sárfalvi Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának nemzeti utánpótlás-nevelésért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkára arról beszélt, hogy az utóbbi időben több mint 300 sportlétesítmény épült fel vagy újult meg országszerte, és ennek köszönhetően egyre több felnőtt és gyermek sportolhat európai körülmények között.

A felújított stadion első mérkőzésén a házigazda Kozármisleny kétgólos vereséget szenvedett a Dorogtól a labdarúgó NB II 27. fordulójában.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Reméljük, hogy elegendő lesz ez az ekkora stadion. Nehogy szétfeszítse a falakat a kozármislenyi válogatott iránti hatalmas érdeklődés. Lehet, hogy jobb lett volna egyből ott felépíteni az új Népstadiont?
bakegya
Hát még egy bazári műfüves csatatér!A MISLEN CSILLAGOS ÉG RAGYOGJON RÁTOK!MAJD KOZÁR LABDAKERGETÉSBŐL IS MEGÉL!!!-hajrá orsos dilisek,ÉLJEN AZ ORBÁNFOCIALIZMUS!!!
eugen4402
Ha belegondolok, hogy EZEK a Külügyből is Vásárcsarnokot csináltak, lehet, hogy a "40 ezer stadion országa" még idén nyáron elárusítópultokkal rendezi be a küzdőtereket, és egy piaci kofákból álló junta veszi át a kormányzást. Minden döntésükből kilóg a házaló cigány-kereskedő mentalitás...
quadrocopter
@Horizont: Az az 5800 fő, mind focista, bár néhány labdaszedő is van köztük. Bizony!
papa.49
A kórházak meg lassan összedőlnek, sebaj majd a focipálya közepén operálnak a labdaszedők, mert addigra már orvosok NEM LESZNEK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.