Ez a bikinis test egy elég erős indok a világbéke mellett! Izraelben még mindig kötelező a sorkatonai szolgál, ami a lányokra is kiterjed, sőt, nem is rövid időről beszélünk, hiszen minden izraeli hadköteles nőnek 2 évet kell lehúznia a seregben. Ez alól az Instagramon csak Morhemo néven szereplő hölgy sem volt kivétel, aki természetesen az egyenruhás éveket is részletesen dokumentálta képileg. Az egyenruha sem áll neki mondjuk olyan rosszul...

Forrás: nuus.hu
Feltöltő: Kádár János
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Dekoratív a hölgy.

Belegondolok, milyen klassz lenne nálunk is szelfiznének a lányok, hogy ebben az időben voltam katona, itt egyenruhában vagyok látható stb.
(Az arabok hogy gyűlölhetik, amikor egy nő fegyvert fog rájuk és tartani kell tőle:))

Egyre inkább becsülöm Izraelt. Valóban védi önmagát.
36
@Kádár János: Így van. A háborúikat is úgy nyerték meg, hogy technikai fölényben voltak(és szinte mindenki katona) a környező arab államokkal szemben. Persze, azért azt a hadi technikát jól is kell alkalmazni és meg is tették.
Tudják, hogy kell bánni az arabokkal.
Kádár János
@36: Sosem felejtem el 1988-as mondataimat, amit az amerikai rádióriporternek mondtam (YouTube): Teccik tudni mit mondok... Könnyű annak a kislegénynek, aki csak a nagymama szoknyája mögül hangos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.