Botrány tört ki az országos úszóbajnokságon Debrecenben.

A bemelegítésre használt medencénél üvöltözött egymással Shane Tusup, illetve a kanadai edző, Darren Ward, aki ugyancsak az Iron Aquaticsban dolgozik.

Az ordibálásra a nézők közül aki csak tehette, odasereglett. Azt látták, hogy Katinka férje lökdösi is a skót trénert, és állítólag, a Bors beszámolója szerint szitkozódva a következőképp fenyegette:

Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!

Az indítóbíró az ügy miatt egy ideig nem is adta meg a rajtjelet az éppen soron következő váltóversenyen. Hogy miért tört ki a balhé, arról egyelőre nincs információ.

(Borsonline.hu)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@wagabund: A mese világából már kinőttem.
Nem hiszem el ,hogy valaki minden versenyt meg nyer és képes 30-50 perc múlva regenerálódni, és úszik megint egy világcsúcsot.
Ilyen nincs.
Köb Jani
De van ilyen, a gyakorlat ezt már bebizonyította: csak az a kérdés, hogy mi segít, az eredmény eléréséhez? Munka, vagy más, segédeszköz ami még nem került nyilvánosságra. Addig viszont ezt a teljesítményt úgy kell elfogadni mint természetes munka, szorgalom, kitartás eredménye. Hogy meddig fokozható, vagy lehet eredménye ennek a hatalmas munka bírásnak, egészséges - e vagy már káros hatást fejt ki a szervezet normális működésére,?
Köb Jani
@szettevette: Nem indult a klub csapata a váltón, ezért üvöltözött Tusup Debrecenben. Ez viszont bizonyította jogos felháborodását, még a hangoskodását is, ez nem minősíthető botrány okozásnak csak figyelem felkeltés szükségességhez, hogy mivel akadályozza egy személy az eredményesség ki nyilvánítását a sportolók kárára.
wagabund
@magyarbakancs: mint már írtam, egyre több versenyző úszik akár fél óra különbséggel kiváló időt.
Az oroszok 12 éves kislány úszója jobb időt úszott, mint az olimpiai arany ideje..aztán a 15 éves Ajna is tud így úszni..
a pasik is próbálkoznak...több- kevesebb sikerrel...

Amúgy ha Hosszú nem dob egy követ az úszósport poshadt állóvizébe, akkor még ma is dögunalom lenne...

de bizonyosan igazad van..amit Hosszú úszik, olyan nincs...
evacica
Nekem már kezd elegem lenni a Hosszú Katinka párosból! Elismerem Katinka teljesítményét,de lehetne egy kicsit szerényebb és visszafogottabb is! A férjéről meg külön megvan a véleményem!!
Fradigege
Menstruálnak a fiúk. Nincs itt semmi látnivaló. Kérem távozzanak. Mindenki menjen a dolgára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.