„Lehet, hogy valaki csak azt a két másodpercet látja a napomból, amikor utálatos, rosszkedvű vagyok, ilyenkor persze az a kép alakul ki rólam, hogy bunkó vagyok – de ezt el kell fogadnom"

- mondta Hosszú Katinka, aki debreceni ob-s szerepléséről és arról is beszélt, elmenekülne-e Magyarországról.

Interjút adott a pénteki Nemzeti Sportnak Hosszú Katinka többszörös olimpiai bajnok úszó.

Mint mondta, az után, hogy az úszó-ob első napján Debrecenben semmit sem nyert az első napon, "jó kis cikkek születtek róla", pedig ő sem várt magától többet: kezdésként leúszni az 1500 gyorsot, majd a kétszázas döntőket, "nem olyan egyszerű. Nekem sem" – fogalmazott.

Lesz olyan verseny is, ahol az lesz napirenden, hogy derüljön ki, milyen gyors, "de azt a verseny világbajnokságnak hívják" – folytatta Hosszú Katinka.

Elmondta, még mindig furcsa neki, hogy milyen sokan figyelik, és amikor nem számít rá, "akkor születnek az igazán érdekes cikkek! Én úgy érzem, hogy nem változtam, ugyanúgy teszem a dolgomat, azon vagyok, hogy jó, sőt hogy még jobb legyek. (...) Mindenkinek vannak nehéz napjai, rossz pillanatai, ám ezeket nekem, nekünk sokkal jobban kell kontrollálnunk." Lehet, hogy valaki csak azt a két másodpercet látja a napjából, amikor utálatos, rosszkedvű, "ilyenkor persze az a kép alakul ki rólam, hogy bunkó vagyok – de ezt el kell fogadnom" – mondta. Kénytelen belenyugodni, hogy mindenki azt lát benne, amit akar, "istenem, nem szerethet mindenki".

Amikor a kérdező szóba hozta Hosszú férjét és edzőjét, Shane Tusupot, az úszó azt mondta, "bántja, bosszantja, hogy már-már vadásznak" Shane-re.

„Ha őt támadják, azon én húzom fel magam, ha engem, az meg Shane-t akasztja ki”.

Hosszú Katinka szerint a róla írt cikkek nem az emberről, hanem a jelenségről szólnak. Idővel szeretne oda eljutni, hogy érzelmek nélkül, kívülállóként olvas egy róla szóló cikket.

A "vadászat" annyira azért nem tudja kibillenteni, hogy elmeneküljön Magyarországról.

„Hogy én egy versenyen ne magyar válogatott melegítőben és dresszben vonuljak ki a rajtkőhöz, elképzelni sem tudom.”

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Hajrá Hosszú! A vizes VB-re koncentrálj! Mutasd meg újból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.