Urbán Flórián, a Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykőrösi Kinizsi FC vezetőedzője az m4sport.hu kamerájának mesélt önmagáról, beszélt az NB I csapatairól, illetve edzőiről – írja az Origo.

Talán eljött az ideje annak, hogy helyet cseréljünk

– üzent az egykori válogatott labdarúgó, aki neveket is említett.

Nem szeretnék senkit megbántani és nem szeretnék neveket mondani, de amit Horváth Ferenc elért egy hárommilliárdos költségvetésű klubnál, azt én is elértem volna

- szállt bele először a Videoton edzőjébe, majd mezőkövesdi és gyirmóti jobb sorsú edzőtársait ócsárolta:

Ott van a Mezőkövesd, meg lehet nézni, hogy szerepeltek Pintér Attilával, és most hogyan szerepelnek Szivics bácsival. Úgy fognak kiesni, mint a huzat.

Mellette pedig a Gyirmót Urbányi Pistikével, aki Amerikából érkezett haza, és mindjárt egy NB I-es kispadot kapott.

Érdekes dolgok ezek, hogy milyen alapon, azt a mai napig nem tudom

- dohogott Urbán Flórián.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De mondhattad volna akármelyik ""csapatot"".
A rájuk fordított, de inkább beléjük ölt (feleslegesen és pocsékolóan) elherdált pénzből futbalcsapatokat lehetett volna alakítani. Csakhogy akkor a TAO és egyéb pénzek zömét nem vihette volna haza a tűz körül lebzselő siserehad.
A maradék pénz erre és csak erre a szintre volt elég. Meg a nyugati ötödszintű senkik beszerzésére. És még abban se lennék biztos, hogy azoknak-azoktól mennyit kellett visszaszármaztatni.
vonotok
Ezért a " szar " magyar fociért idegeskedni, miért?? Tip-Mixen elvből kerülöm a magyar mérsékeléseket. Olyan színvonaltalanan mérkőzéseket játszanak, hogy azokat kár berakni a fogadó listára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.