Darren Ward kedden hagyta el az Iron Aquatics csapatát.

A klubnál rendkívüli szülői értekezleten jelentették be szerdán, hogy távozik a skót edző, akivel Hosszú Katinka edző-férjének, Shane Tusupnak látványos konfliktusa volt a debreceni országos bajnokságon. Pénteken Ward közleményt juttatott el a Blikkhez, melyben azt írja:

„Mély szomorúsággal vettem tudomásul, hogy többé nincs szükség a szolgálataimra az Iron Aquatics igazgatójaként, vezetőedzőjeként. Nagyon büszke vagyok arra, amit a csapatommal rövid idő alatt sikerült elérnünk. Erős utat építettünk az úszók jövőbeli generációjának, remélem, még több évig élvezhetik az előnyét. Magától értetődő, hogy szakmai nézeteltéréseim voltak a klub kulcsfontosságú tagjaival, bár úgy vélem, mindig profin és a klub érdekeit szem előtt tartva jártam el. Szeretnék sok sikert kívánni minden úszómnak és az egyesületnek!”

– köszönt el Ward.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@justhpeter: Megszegte a szerződését mert a férfi váltót nem készítette fel a debreceni szereplésre. Katinka férje ott értesült róla, hogy nem indul a csapat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@justhpeter: húú...igen, most hogy így átgondoltam, könnyen lehet...sőt..
szaboria1
@justhpeter: Megszegte a szerződését mert a férfi váltót nem készítette fel a debreceni szereplésre. Katinka férje ott értesült róla, hogy nem indul a csapat.
karma1
@szaboria1: Hmmm, ... akkor Tusup jogosan balhezott...
szaboria1
@karma1: Biztos én is balhéztam volna ha úgy tudtam indul a férfi váltó és mint kiderült nem nevezte Őket.
Cicamama55
Nálunk is volt a közelmúltban, hogy a női váltó nem indult el egy versenyen...Sőt, volt olyan versenyzőnk, akit az olimpiára kivittek és hazahoztak úgy, hogy el sem indult a számában...Tusup körül hullanak a fejek...
wagabund
@szaboria1: most olvastam az újságban, hogy reményeik / jó időeredményeik ellenére nem nevezte be a váltós gyerekeket a faszi...ezen akadt ki Tusup...
a cikkből az is kiderül, hogy a távozott edző erősen konzervatív edzés híve...

namost ez vagy igaz, vagy nem...

lehet jelentkezni, Hosszúék úszóedzőt keresnek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.