Balaton-kerülő túrákat indít a McDonald’s BringaMánia program. Május 20-án az Ultrabalaton részeként startol a McDonald’s BringaMánia Bringatúra, míg május 27-én a már több éves hagyományra visszatekintő Tour de Balaton távjai is elrajtolnak.

Ultrabalaton két keréken is

Május 20-án a bringatúra a balatonvilágosi Club Aligából indul a 220 kilométert egyénileg vagy csapatban teljesítő futókkal azonos távon. Az úton nyolc bringamániás frissítőpont várja a kerékpárosokat, míg a balatonföldvári Keleti Strandon szurkolói és váltópontot alakítanak ki a futók számára. A földvári Mekiponton masszőrök, ingyenes Wi-Fi, telefontöltők, DJ, babzsákos pihenőzóna, fotófal, zuhanyzási lehetőség is várja a sportolókat. 

Dupla Balaton kerüléssel indul a biciklis szezon

 Tour de Balaton 6 kilométertől a tókerülésig

Az Ultrabalaton után pontosan egy héttel, május 27-én a kerékpárosok a McDonald’s BringaMánia Tour de Balatonon is megmérettethetik magukat, ahol az előnevezések alapján idén is garantált a 3000 résztvevő. A bringás szezon egyik legnagyobb túrája ismét Balatonföldvár Keleti Strandjáról indul.

Jóügyért is lehet tekerni

A BringaMánia által a Jóügyekért.hu weboldalon meghirdetett jótékonysági akcióhoz a május 27-i Tour de Balaton bármely indulója csatlakozhat. Az adománygyűjtés a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány javára zajlik. 

Tavaly a 15 bringás követ által összegyűjtött több mint 3.000.000 forint a budapesti Ronald Ház felújításához nyújtott óriási segítséget.

Az idei kampány során összegyűlő összeget a miskolci Ronald Ház 12 apartmanjának korszerűsítésére fordítják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.