Szövetségi kapitányt keres a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Bár Bernd Storcktól még nem köszöntek el, már elkezdődtek az egyeztetések a szóba jöhető jelöltekkel.

Népszava: Kapitányt keres az MLSZ

Bernd Storck (Fotó: Illyés Tibor/MTI)

A Népszava úgy tudja, László Csabával is egyeztetett a szövetség. A lap megkereste a szakembert, aki annyit mondott, nem szeretne a dolgok elé menni. László Csaba az elmúlt szezonban a szlovák élvonalban, Dunaszerdahelyen dolgozott, helyét Marco Rossi, a Honvéddal bajnoki címet szerzett olasz tréner vette át.

Storcknak a héten az MLSZ elnöksége előtt kell beszámolnia az Andorra ellen múlt pénteken 1-0-ra elveszített világbajnoki selejtezőről. A lap úgy értesült, hogy korábbi válogatott labdarúgók a mai nap során közleményt adnak ki, amelyben követelik a német szakvezető távozását.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kapitányt? Nem kéne előbb inkább focizni tudó JÁTÉKOSOKAT? Vagy próbálkozzunk mindjárt tizenegy+tartalékok szövetségi kapitánnyal? Mert lehetséges, hogy azok jobbak lennének, mint a jelenleg hozzáférhető magyar keret. De rosszabb biztos, hogy nem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Kapitányt? Nem kéne előbb inkább focizni tudó JÁTÉKOSOKAT? Vagy próbálkozzunk mindjárt tizenegy+tartalékok szövetségi kapitánnyal? Mert lehetséges, hogy azok jobbak lennének, mint a jelenleg hozzáférhető magyar keret. De rosszabb biztos, hogy nem.
nevemnick
@namihami: jobban járnának, ha a megyei osztályokban a gyepszéles keresnének focistákat. Szerintem havi százezerért és gólprémiumért még a Real Madridot is ,,kiherélnék". Edzőnek meg feltámasztani Minarik Edét.
namihami
@nevemnick: Mert ""Kell (kéne?) egy csapat!"".
És a Garassal és azokkal a fiúkkal, ha eredményességben talán nem, de lelkesedésben feltétlenül jobb lenne a válogatott. Az eredménytelenséghez pedig már ezek is hozzászoktattak,ráadásul sokkal drágábban.
ittott
elvállalom. fele pénzért. igaz nem értek hozzá, de miért is értenék. umálni tudok.
wagabund
könyörgöm magyar anyanyelvűt nevezzenek ki, bárki legyen is az...

...és ha szabadna kérnem ugyanannyi pézért, mint amennyit ez a német kap.
justhpeter
Nem is jöhet más számításba, csak aki ezek helyett a falábúak helyett focizni is tud. Másként nem is lehet, hiszen mindig az edző a hunyó.
Sámannus
Gyerekek a muszkák miatt kell ennek a marhának foci meg vasút, de ő maga is úgy szarja le az egészet ahogy van.
Ez a bugris putyin zsebében van és ezért tudják a muszkák az egész országot szívatni. Nagy tételben fogadnák, hogy orbán első perctől a taccsvonalról csak óbégázik. A muszkák meg a hasukat fogják a röhögéstől amit ez a balfék csinál velünk. Szarkupac vezeti az országunkat de csak papíron. Amibe belefognak az mind csütörtököt mond. Leginkább a Paksra nézve igen kiválóak a kilátásaink.
Muki István ószeres
Az éjjel sajnos nem ért véget , következő áldozat távozzál szépen :-)
Muki István ószeres
Én vállalom ingyen , összeszedek a belvárosból 11 sportos alkatu
fiatal fickót ,( nem ilyen 2 métereseket mert őket fű magasságában megmalmozzák ) megigérem nekik hazavihetik a szerelést és kapnak kaját piát dögivel ,
majd újrajátszuk az Andorra meccset . Egy x et tuti kihúznak és nem került szinte semmibe .
Csókolom !
Sámannus
Gyerekkoromban szódavíz volt a dopping!
a helység kalapácsa
Kapitányt keres az MLSZ?

A javaslatom:

www.mozimaniaapp.hu/wp-content/uploads/2015/08/20577313811_2d37b4de6f_c.jpg

Szerintem egy próbát megér.
Úgyis a legalján vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.