Hamarosan saját akadémiát működhetett Hosszú Katinka. Háromszoros olimpiai bajnokunk Csillebércen juthat területhez.

A tervek szerint hamarosan saját úszóiskolát üzemeltethet Hosszú Katinka Csillebércen, írja a Bors. A volt úttörőtábor területe állami tulajdonba került korábban, miután a kormány megegyezett Rácz Péterrel, a Magyar Úttörőszövetség egykori elnökével, a terület jelenlegi tulajdonosával.

A Bors információi szerint már tavaly ősszel tárgyaltak arról, hogy Hosszú Katinka saját akadémiát kaphat. Az úszónőnek és tanítványainak jelenleg kizárólagos használati joga van a Duna Arénára, ám az úszó világbajnokság után megnyitják az uszodát a nagyközönség számára, Hosszúék klubjának így alig lenne lehetősége edzeni a létesítményben.

Hallottunk erről a tervről, de ez nem az úszószövetség hatásköre, hanem az államé. A MÚSZ azonban remek ötletnek tartja egy úszóakadémia létrehozását.

– fogalmazott a Borsnak Dénes Tamás, a MÚSZ sajtófőnöke.

Bors

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Kiváló! És mit tanítanak majd az úszólányoknak Csillebércen? Az ujjazást?
Mert a magyar úszókat úszni eddig is jól megtanították az edzők.
Edmond Dantes
Én Orbántól sem sajnálnám a felcsúti stadiont,ha legalább negyed annyira tudna futballozni,ahogy Hosszú úszik.Az Iron lady Akadémia valószínű,hogy sikeres lesz,de azzal számoljanak,hogy nem használhatják majd az Akadémia elnevezést.Kínos lenne ez a foci akadémiáknak az összevetésnél.
kokopelli
@verőce21: Olvasd el a cikket,és akkor nem kérdezel marhaságokat! Vagy kommentre fizetnek?
verőce21
@kokopelli: A cikkben csak az áll, hogy átjátszik az állam egy komplexumot - Csillebércet - Hosszúéknak.
Számomra az is kérdéses, miért van kizárólagos használati joga a Duna Arénára?
Mert az így most hivatkozási jogalap.
Köb Jani
Ha a falábúak eredmény nélkül bitorolják a Puskás akadémiát, eredményekkel büszkélkedő úszóinknak miért ne lehetne uszodakomplexuma állami de nem magán!
namihami
Na ugye, hogy a jóirányba történő törleszkedés mindig meghozza a maga jutalmát.
Beszólt a Gyárfásnak, bejött az uszoda. Jöhet a következő, mert kéne még vagy 6-8 pálya, hiszen van fizető (tanítandó) kereslet rá.
Grafix69
Olvasok itt ilyet meg olyat is , szerintem már elnézést , óriási tehetség és bizony már egy valag pénzt össze szedett vele , gondolom közelebb van a milliárdhoz mint a milliókhoz . Persze mind ezt ebben a szakmában megérdemelten . Szóval akár vehetne is egy ilyen intézményt magának . A focistáinkról meg annyit , én egy kicsit sokallom azt a havi 20 millát, ők is simán vehetnének maguknak egy kurva stadiont .
namihami
@durbincs: Nem, de nem is kellene egy Gyárfás megpuccsolása miatt (főleg, hogy az utódjának is kifele áll a szekererúdja és sokkal rövidebb idő is elég volt hozzá), azonnal a teljes kiszolgálásban részesíteni a puccsistát. Csak ez a készlet? Nincs egyéb alternatíva?
Bajnok, de nem azzal kéne az eredményeit honorálni, hogy a teljes követelési listájára csak bólogatni kellene.
Az eredményei előtt le a kalappal, az embersége viszont nagyban rontja a renomét.
lusta
-@verőce21: Drága sztrovacsek, nagy igazsága vagyon, de ebben az országban az ilyen gondolatokkal inkább holmi távoli országogban jöjjön elő. 89-ben egy ország eurofóriában leledzett, hogy túl vagyunk a szocializmus építésén. Tehát, ha van pénzed, építs, gyarapodj, meg miegymás. ne az állam bácsi kiváltságoz ügyintézésére várj. Hosszúval csak az a gond, hogy bármit tesz, az eredményeire hivatkozva, amik vannak, azonnal meg kell kapnia. Na de mijért? (by Oberfranci) Szóval Darnyi, Csapó, Faragó már egy senkik? Legyen akkó mindegyiküknek ugyanolyan feltételük. Akkó talán el kezdhetünk beszélni az esélyegyenlőségről.
lusta
Mellesleg. Kell. Építs magadnak és tratsd is fenn.
verőce21
@lusta: (23:05) Egyetértek, amit írsz. A vízilabda válogatott pl. miért nem kap úszókomplexumot?
verőce21
"A tervek szerint hamarosan saját úszóiskolát üzemeltethet Hosszú Katinka Csillebércen"

Ki lesz a fenntartó?
Mennyibe kerül majd az üzemeltetés?
Mennyiért veszi meg az állam a területet?
Miért Hosszú Katinka és csapata kapja az akadémiát?
Ingyen kapja meg az uszodakomplexumot Katinka?
Mennyibe kerül megépíteni az akadémiát?
Miért pont Csillebércre építik a komplexumot?
karma1
@namihami: Most az egyszer nem ertek Veled egyet... Gyarfasnak azert kellett mennie, mert en block volt alkalmatlan arra, amit csinalt, Hosszu csak felhivta erre a figyelmet.
Kulonben pedig mindegy, hogy ki az edzo, a kivalo idoket mindig az uszok usszak, nem az uszoszovetseg elnoke.
Ha kis laszlonak lehetett egy rola elnevezett sajat uszodaja mar azutan, hogy 3 evre eliteltek azert, amiert (en az itelet utan mar soha nem engedtem volna gyerekek kozelebe ot) , akkor Hosszutol miert sajnalja barki? Az o eredmenyeivel nem lehet vitaba szallni, mert VANNAK, es olyanok, amilyenek. Csillebercet pedig azelott valamelyik futyiszes oligarcha nezte ki maganak (most hirtelen nem jut eszembe, kicsoda) az mennyivel lett volna jobb, ha oda egy wellness szallodat epit kizarolag sajat hasznara?
Meg mindig nem tudom, hogy miert irigyek az emberek Katinkara, aki minden eredmenyeert kokemenyen megdolgozik, es a magyaroknak hozza a hirnevet.
Ez nem Rad vonatkozik most, amit ide irok, de sajnos ez a velemenyem: a magyarnal irigyebb, intrikusabb nepet nem nagyon talalni a Foldon: ha valakinek valamiben sikere van, a kornyezete azonnal lehuzza magahoz a sarba. Meg nem sikerult rajonnom, hogy ez vajon miert jo az irigyeknek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.