A szövetségi kapitány ingyenjegyet ígért az andorrai vendégszektorban szenvedő magyaroknak, ami most komoly adminisztrációs gondokat okoz az MLSZ-nél.

Gáláns gesztust tett Bernd Storck a válogatott andorrai veresége után: a szövetségi kapitány felajánlotta, hogy saját zsebből fizeti az Andorrában szurkoló magyarok jegyét a következő két vb-selejtezőnkre. Andorra la Vellában nagyjából 600-700 magyar kínlódta végig a vendégszektorban a meccset, elvileg nekik járna ingyenbelépő a Magyarország–Lettország- és a Magyarország–Portugália-selejtezőkre.

Nagy káoszt okoz az MLSZ-ben, hogy Storck ingyen jegyeket ígért

(Fotó: Kovács Attila/MTI)

A kapitány nagylelkűsége azonban jó nagy galibát okoz az MLSZ-ben – írja a 24.hu.

A szövetség a jegyeket csak elektronikus úton értékesíti, szigorúan névre szólóan. Ráadásul nem csak elővételben lehetett jegyeket venni, hanem sokan az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérletet is vásároltak, még az első meccs előtt.

A portál úgy értesült, hogy az MLSZ már több osztály bevonásával dolgozik azon, hogyan oldják meg a problémát. Ki kell találni, milyen felületen jelentkezhetnek a szurkolók, hogyan fizethessék vissza a már megvásárolt belépők árát, valamint mi legyen azokkal, akik már bérletet vettek.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Saját zsebből?? Ja végülis jó gázsit kap, meg esetleg a bundapénzeket is el kell költeni valahogy. De mi köze ehhez az MLSZ-nek? Strock ígérte meg, bonyolítsa le ő ahogy akarja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.