Michelisz Norbert szerezte meg a pole pozíciót a WTCC portugál futamán, ami azért nagy szó,  betegen versenyzett,  nem járt messze a hányástól sem.

Parádésan szerepelt Michelisz Norbert Vila Realban, új pályacsúccsal szerezte meg a pole pozíciót. 

A Honda pilótája a szombati első szabadedzést megnyerte, a másodikon pedig csak két századdal maradt el Rob Hufftól, majd az időmérőt pályacsúccsal teljesített.

A pole pozíció megszerzése után a WTCC netes műsorában, az Over the Line-ban beszélt a magyar versenyző őszintén arról, hogyan érezte magát.

Már az első gyors időmérős kör után közel álltam ahhoz, hogy azt mondjam, ezt lehetetlen most megcsinálnom. Őszinte leszek, nem jártam messze a hányástól, mondanom sem kell, így nem könnyű összpontosítani.Viszont nagyon hálás vagyok Emilianónak. Sokféle gyógyszere van, az egyik szerencsére hatott. Igazából az ő segítségének köszönhetem, hogy jól tudtam teljesíteni.

– mondta Michelisz Norbert.

WTTC

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Azt hittem hirtelen meglátta Kiszel Tünci új profilját!
36
Ajaj. Ma volt a portugál futam. Lemaradtam róla. Nekem mondjuk az All.inkl.com-os Rob Huff a kedvencem. Marokkóban, olyan, de olyan üldözést produkált, hogy csak na. A felvételek nagyszerűek a futamról és a harcról.

Egyébként, hajrá Zengő Motorsport is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.