Lázár Zoltán fia segédhajtóként vett részt a nebanicei fogathajtó verseny szombati maratonhajtásán, ahol apja kocsija felborult. A fiút éjjel megoperálták Győrben.

A nyolcszoros világbajnok hajtó Lázár Zoltán elárulta, díjugratóként is versenyző fia agyrázkódást is szenvedett:

Zolika súlyos kézsérülést szenvedett. Csehországban amputálni akarták az ujját, ezért az elsősegély után inkább azonnal hazaindultunk. A győri kórházban plasztikai műtétet hajtottak végre rajta

- mondta.

Felborult a magyar fogathajtó, fia súlyosan megsérült

Lázár Zoltánnak a válla és a csuklója sérült meg, még nem tudja mennyire súlyosan, a hétfői vizsgálat után derül ki, szükség van-e műtétre.

Meg akartuk nyerni a maratonhajtást és nagyon jó időket értünk el. Magamra vállalom, én hibáztam. Az egyik akadályban nagyobb tempót választottam a kelleténél, emiatt oszlopnak hajtottunk. A kocsi felborult, mi leestünk róla. Sajnos aztán a kocsi helyre állt, így a fogat elszabadult és csak 500 méter múlva tudták megfogni, amikor ismét felborult a kocsi

- mondta Lázár Zoltán, aki azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy a baleset hogy befolyásolja az idény hátralévő részét.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Orbán vicctor személyesen fogja meglátogatni ...
maci0427
Elismerte,hogy hibázott ! Elqúrta rendesen! A fia,aki szintén rutinos fogathajtó / 19 -éves felnőtt férfi / volt,nem szólt rá,hogy gyors a menet fater ! Úri sport ! Remélem,hogy a lovak megmaradnak ! Ámbár ha egy Ló megsérül,akkor benne van a pakliban,az elaltatásuk ! Bocsika,de sosem csíptem őket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.