Hosszú Katinka hétfőn csatlakozott a MOL Csapathoz, így a háromszoros olimpiai bajnok úszót a jövőben a MOL-csoport támogatja.

Az úszónő a FINA-val szembeni kritikájáról és harcáról azt mondta, hogy nyílt levelét azért most fogalmazta meg, mert a világkupát érintő szabályok most jelentek meg. Megjegyezte, hogy a legtöbben kerülik a konfliktust, inkább elfutnak előle, de hisz abban, hogy a mostani konfrontáció a későbbiekben pozitív változásokat hoz majd. A közte és a FINA közötti feszültség ugyanakkor állítása szerint nem lesz rá hatással a budapesti vizes világbajnokságon, mert profiként ki tudja zárni azt.

Pásztory Dóra paralimpiai bajnok nyílt levélben megfogalmazott kritikájával kapcsolatban azt mondta,

meglepte Pásztory lépése, ő szívesen leült volna vele beszélgetni. Ugyanakkor a kritikákra, az őt illető negatív véleményekre mindig figyel, és ezek plusz energiával töltik fel, amit a medencében tud hasznosítani

- árulta el.

Az együttműködés apropóján jótékonysági akciót indított a MOL, amelyben Hosszú Katinka is részt vesz. A cégcsoport első körben 1 millió forinttal támogatja a Gézengúz Alapítvány beteg gyerekeken segítő hydroterápiás módszerét. Az úszónő Rióban használt és ajándékként átadott, dedikált úszósapkájának fotóját a vállalat megosztja közösségi oldalán, s ha ez eléri az 25 000 kedvelést (lájk), akkor a MOL megháromszorozza az alapítványnak nyújtott támogatást.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Kenderesi saját kezdeményezésű támogatása számomra kézzelfoghatóbb, mint egy alapítványt támogatni egy neves szponzor felhívására! Na akkor most ez is ad egy kis plusz erőt Katinkának! :))))
evacica
Elegem van Katinkából! Hogy tehetséges azt nem vitatom, de lehetne egy kicsivel szerényebb! Igen visszataszító számomra a stílusa, az, hogy úgy érzi ő mindent megtehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.