Alaposan kiverte a biztosítékot az újpesti szurkolóknál a csapat új logója. Urbán Flórián is dühös.

Van, aki vécédeszkához hasonlítja az Újpest új címerét, mások inkább húgycsőhöz. Ez utóbbi mellett állt ki Urbán Flórián, a csapat egykori legendás játékosa is.

Urbán a rangado.hu-nak előbb elpanaszolta, hogy a régi nagyokat már fel sem ismerik a biztonságiak, így sokan közülük már nem is járnak Újpest-meccsre. A jelenleg szabadúszó, amúgy edzőként dolgozó Urbán szerint ezen felül a klub legfontosabb részét, a szurkolókat sem tisztelik a vezetők.

Jó példa erre a címer is, ami szerinte is botrányosra sikeredett, és ennek apropóján a csapat ügyvezetőjét, Gyarmati Esztert pocskondiázta durván:

az ügyvezető asszony nagyon elvetette a sulykot. Mindig is mondtam, hogy a futballban nincs helye nőnek! A nőnek a konyhában a helye, mos, főz, takarít, semmi keresnivalója sincs a vezetői pozícióban. Pont az ilyen nevetséges és érthetetlen döntések miatt nem járnak az igazi drukkerek a meccsre, akik számára ez egy újabb tőrdöfés. A szurkoló egyet szeretne, ha fejlődni látná a csapatát és a klubot, hogy minél boldogabb és büszkébb legyen, a tradíciót pedig méltó módon ápolják

– zárta a tőle megszokott kritikus hangon a korábbi 40-szeres válogatott labdarúgó, Urbán Flórián.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A címer valóban pocsék, de az nemcsak Gyarmati Eszter hibája. Gondolom megterveztették, valakik jóvá is hagyták...
"A nőnek a konyhában a helye, mos, főz, takarít, semmi keresnivalója sincs a vezetői pozícióban."
Ez pedig Urbánt minősíti még akkor is ha van némi igazság a szavaiban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@egyvandor: tegnap19:01 kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/parraghorban-1024x690.jpg
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, történelem-orosz szakon feleslegesen tanult NSZK-s és szovjet cserediák, fürdőszobai berendezésekbe belebukott vállalkozó, Orbán sötét holdudvarának egyik legsötétebb figurája megszakértette a magyar oktatás helyzetét. Ott, ahol egy aluliskolázott disznószerelő néhány év alatt megszázmilliárdosodhatott, nyilván nem Hoffmann Rózsika, Balog Zoltán és Palkovics László jelenti a szakterülethez értőket tömörítő pöcegödör legsötétebb mélységét.Tényleg örülök, hogy a fürdőszobai vállalkozásába jókora hitelállománnyal belebukó csempekirályból szervilis hűbéressé avanzsált díszseggnyaló, aki mindig fenntartások nélkül szolgálta Orbánt, aki a szakszervezetek elfojtásától a felsőoktatás szájbarúgásáig kvázi bármiben lojális támogatója volt az egyélőistennek, akinek karrierje innen már nem tud felfele ívelni, ezért pozícióját csak az önkritikátlan felszopással betonozhatja be, most újfent megmondta a tutit. Nem is tudom, honnan kezdjem. A Taigetosz-törvény megbocsáthatatlan elmebaja után különösen nehéz szó nélkül elmenni amellett, hogy a versenyképesség oltárán elvérzett Parraghnak sűrű és mély kussolás helyett a közoktatásról is van mondanivalója. Nem is akármilyen. Röviden: a magyar vállalkozások versenyképtelenségének oka, hogy még mindig túl sok fölösleges gimnázium működik, és ha a polgármesterek nem lennének gyávák, már bezártak volna néhányat a picsába. Nem az a baj, hogy mindent ellopnak az élhető ország reményével együtt, hanem hogy még nem zártak be elég iskolát.
Desischado
Remélem, hogy egy nőnek nem csak annyi jár, amit ez a bunkó felvázolt. Remekül minősítette magát.
rosalinda57
@Desischado: Egyetértek. Egy nő lehet nagyon sikeres. Az újpesti címert valaki megtervezte ( lehet, hogy "pályázat" keretében ), ezért lett olyan, amilyen.
/ A pályázat alatt értsd a holdudvar egyik tagja megpályázta - akármilyen rusnya a címer ! - és megnyerte, no meg a hozzá kapcsolódó pénzt, amelynek egy részét a listán szereplőkkel megosztotta. Így a címer akár szép, akár csúnya éppen elég okot ad arra, hogy pályázatot lehessen nyerni !!! /
volvós
Flórika !!! Az ágyadban meg a Bélának a helye...kis kócsag !!!
qxy
@Donáld Tramp: Tudod, nagyon sok csupaszív él sport ember volt van és lesz belőle edző és amikor oda szól a lánynak hogy ,- Barbikám, most hagyd magad meg verni mert most nem neked kell győzni. .- Barbi ,.- " De apukám azt mondta,,,,, szakítja félbe az edző bá.,- Ne halgass rá, nem ért ehhez. De oda léptem és lekurva anyáztam igaz nagyobb volt nálam de akkor is egy szar ember ma néha csak humorizál a tévében. De azért sok ember szemébe egy olimpiai bajnok aki sokat tett a sportért. A Barbi meg amúgy a lányom . és nem hagyta magát. harmadik másodperc és KO.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.