Alaposan kiverte a biztosítékot az újpesti szurkolóknál a csapat új logója. Urbán Flórián is dühös.

Van, aki vécédeszkához hasonlítja az Újpest új címerét, mások inkább húgycsőhöz. Ez utóbbi mellett állt ki Urbán Flórián, a csapat egykori legendás játékosa is.

Urbán a rangado.hu-nak előbb elpanaszolta, hogy a régi nagyokat már fel sem ismerik a biztonságiak, így sokan közülük már nem is járnak Újpest-meccsre. A jelenleg szabadúszó, amúgy edzőként dolgozó Urbán szerint ezen felül a klub legfontosabb részét, a szurkolókat sem tisztelik a vezetők.

Jó példa erre a címer is, ami szerinte is botrányosra sikeredett, és ennek apropóján a csapat ügyvezetőjét, Gyarmati Esztert pocskondiázta durván:

az ügyvezető asszony nagyon elvetette a sulykot. Mindig is mondtam, hogy a futballban nincs helye nőnek! A nőnek a konyhában a helye, mos, főz, takarít, semmi keresnivalója sincs a vezetői pozícióban. Pont az ilyen nevetséges és érthetetlen döntések miatt nem járnak az igazi drukkerek a meccsre, akik számára ez egy újabb tőrdöfés. A szurkoló egyet szeretne, ha fejlődni látná a csapatát és a klubot, hogy minél boldogabb és büszkébb legyen, a tradíciót pedig méltó módon ápolják

– zárta a tőle megszokott kritikus hangon a korábbi 40-szeres válogatott labdarúgó, Urbán Flórián.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A címer valóban pocsék, de az nemcsak Gyarmati Eszter hibája. Gondolom megterveztették, valakik jóvá is hagyták...
"A nőnek a konyhában a helye, mos, főz, takarít, semmi keresnivalója sincs a vezetői pozícióban."
Ez pedig Urbánt minősíti még akkor is ha van némi igazság a szavaiban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
A logó története itt, csak hab a tortán! Egy klub életét mindig a történelme, elődeik sportszelleme hatja át mindenhol, az a mozgató rugója egy sportklub működésének. A tradíciók! Valahol, valakik rést ütöttek ezen a "pajzson, hogy tudatosan-e, vagy az alkalmatlanság miatt ? Teljesen jogosnak tartom a felháborodását Urbánnak, s az Újpest szurkolóinak! Először felkaptam a vizet az itteni cím elolvasása után , de a rangado.hu cikkét elolvasva jogosnak tartom a kifogásokat. Nem egyedi, hanem közös döntések viszik előre egy klub életét, ahol mindenkinek a véleménye számít!
Dr plágium
A címer valóban pocsék, de az nemcsak Gyarmati Eszter hibája. Gondolom megterveztették, valakik jóvá is hagyták...
"A nőnek a konyhában a helye, mos, főz, takarít, semmi keresnivalója sincs a vezetői pozícióban."
Ez pedig Urbánt minősíti még akkor is ha van némi igazság a szavaiban.
X-ray
Urbánnak igaza van, mert nem a nőkről, hanem egy bizonyos nőről szól a történet, nevezetesen Gyarmati Eszterről... Ha nem tudjátok ki Ő, nézzétek meg!
maci0427
@X-ray: --- így igaz,ahogyan írod ! Sokan azt sem tudják,hogy miről van szó ! Az Újpest mostani belga-balga tulajdonosa által kitalált / engedélyezett / új emblémája, meg valóban egy foss !!! Változtassa meg otthon a Belgiumban az Antwerpen - Gent - Brugge - meg a többiek logóját !!!
maci0427
Az Újpest mostani belga-balga tulajdonosa által kitalált / engedélyezett / új emblémája, meg valóban egy foss !!! Változtassa meg otthon a Belgiumban az Antwerpen - Gent - Brugge - meg a többiek logóját !!!
maci0427
Nem a focival kapcsolatos ! -- Nő létemre,nem sértődök meg azon,hogy a nőnek a konyhában a helye ! Én speciel imádom a konyhát - szeretek egyedül sütni - főzni és nem szeretem ha körülöttem lebzselnek és osztogatják a tanácsokat / az észt / amiket nem kérek ! De én sem avatkozok bele a férjem otthoni barkácsolásába - műszaki dolgában vagy éppen a kocsi szerelésébe, nem adok neki hülye tanácsokat .., ja és a focinézése közben békében hagyom,de ő is engem a sorozataim nézésénél ! Na erről szól a történet ! Az meg,hogy egy nő vezető pozícióban van és egyáltalán a konyhán kívül mást is dolgozik - csinál, az természetes ! De számomra csak addig. amíg ezt a tehetségével - tudásával éri el és nem a " széttett lábaival " ,hogy a karriere érdekében lefekszik fűvel - fával bárhol - bármikor !
szép új világ
@maci0427: Hagyd döntsék el Ők, a nők, hogy hol a helyük! Nem hiszem, hogy egy volt focista iránymutatására van szükségük!
Nessy
Minő szerencse, hogy a hős hímnemű vezetők nem csinálnak ostobaságokat! Egyedűl csinálta a hölgy a logót? Nem hiszem!
qxy
Flóri? te tényleg ekkora gyökér vagy,? ugye az IQ az nálad 0, el kezdődik?
A szurkoló egyet szeretne, ha fejlődni látná a csapatát
és erről a nők tehetnek hogy lószart értetek a focihoz? na ne már. Mert így van gyerek. Azt most fogd be a pofád azt takaroggyá a konyhába mosogatni hátha abba jobb vagy mint a fociba A focit meg hagyd azokra akik tudnak és szeretnek is focizni Ja, az nem te vagy gyerek.
Kurvára el vette az eszeteket a sok pénz. lószarért nem is járna egy fillér sem milyen fociról beszélsz hülye gyerek??
Donáld Tramp
Azért a felettem Flórit szidók gondolom a 'rangadó.hu'-s cikket el sem olvasták / csak egy kattintás lenne a linkre / hanem az itt leírt hatás, és klikkvadász sorokra ugrottak. :P
Különben Urbán egy csupaszív focista volt, azonban valóban van nála okosabb ember a világon. És ezt sértés nélkül írom róla, mert mint játékost mindig is kedveltem.
maci0427
@Horizont: Nő vagyok,de nem is ez a lényeg ! Tudom,hogy miről írt,én is írtam arról és másról is !
wagabund
..."Mindig is mondtam, hogy a futballban nincs helye nőnek! A nőnek a konyhában a helye, mos, főz, takarít, semmi keresnivalója sincs a vezetői pozícióban. "...

Bravó!
asszem ez a fazon jelentkezett a német helyett szövetségi kapitánynak?
CsipkeRózsa
Gyarmati Eszter nem Gyarmati Dezső és Bara Margit lánya?
Eladott Ország
Egy nőnek nem egyetlen funkciója, hogy a konyhában mosson, főzzön, takarítson. Az az életének nagyon fontos része, de NEM maga az élet. Egy nő emberként, a munkájában a magánéletében éppen annyira tud sikeres, vagy sikertelen lenni, mint egy férfi. Lásd a honi futballt napjainkban.
Zeta
@wagabund: inkább a fidesz " nőbarát" szekciójába.
egyvandor
Érdekes, hogy egyesek hogy meg akarják mondani kinek hol a helye.
pl. a ner fenntartási költségeihez a vállalkozókat lenyúló parragh, aki pl. gimnáziumokat akar bezáratni, az általa létrehozandó rendszerben legfeljebb egy betanított segédmunkás lehetne.
egyvandor
Aki az emberi életet és civilizációt az állat világ biológiájához hasonlítja az nem ebbe az évezredbe való. Az emberiség nem ragadhat le ilyen primitív gondolatok mellet. Az ilyen őstulkoknak, akik nem lépesek a mindenki számára kijáró életminőség igényét elfogadni , annak az előemberek között a helye.
Eladott Ország
@egyvandor: tegnap19:01 kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/parraghorban-1024x690.jpg
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, történelem-orosz szakon feleslegesen tanult NSZK-s és szovjet cserediák, fürdőszobai berendezésekbe belebukott vállalkozó, Orbán sötét holdudvarának egyik legsötétebb figurája megszakértette a magyar oktatás helyzetét. Ott, ahol egy aluliskolázott disznószerelő néhány év alatt megszázmilliárdosodhatott, nyilván nem Hoffmann Rózsika, Balog Zoltán és Palkovics László jelenti a szakterülethez értőket tömörítő pöcegödör legsötétebb mélységét.Tényleg örülök, hogy a fürdőszobai vállalkozásába jókora hitelállománnyal belebukó csempekirályból szervilis hűbéressé avanzsált díszseggnyaló, aki mindig fenntartások nélkül szolgálta Orbánt, aki a szakszervezetek elfojtásától a felsőoktatás szájbarúgásáig kvázi bármiben lojális támogatója volt az egyélőistennek, akinek karrierje innen már nem tud felfele ívelni, ezért pozícióját csak az önkritikátlan felszopással betonozhatja be, most újfent megmondta a tutit. Nem is tudom, honnan kezdjem. A Taigetosz-törvény megbocsáthatatlan elmebaja után különösen nehéz szó nélkül elmenni amellett, hogy a versenyképesség oltárán elvérzett Parraghnak sűrű és mély kussolás helyett a közoktatásról is van mondanivalója. Nem is akármilyen. Röviden: a magyar vállalkozások versenyképtelenségének oka, hogy még mindig túl sok fölösleges gimnázium működik, és ha a polgármesterek nem lennének gyávák, már bezártak volna néhányat a picsába. Nem az a baj, hogy mindent ellopnak az élhető ország reményével együtt, hanem hogy még nem zártak be elég iskolát.
Desischado
Remélem, hogy egy nőnek nem csak annyi jár, amit ez a bunkó felvázolt. Remekül minősítette magát.
rosalinda57
@Desischado: Egyetértek. Egy nő lehet nagyon sikeres. Az újpesti címert valaki megtervezte ( lehet, hogy "pályázat" keretében ), ezért lett olyan, amilyen.
/ A pályázat alatt értsd a holdudvar egyik tagja megpályázta - akármilyen rusnya a címer ! - és megnyerte, no meg a hozzá kapcsolódó pénzt, amelynek egy részét a listán szereplőkkel megosztotta. Így a címer akár szép, akár csúnya éppen elég okot ad arra, hogy pályázatot lehessen nyerni !!! /
volvós
Flórika !!! Az ágyadban meg a Bélának a helye...kis kócsag !!!
qxy
@Donáld Tramp: Tudod, nagyon sok csupaszív él sport ember volt van és lesz belőle edző és amikor oda szól a lánynak hogy ,- Barbikám, most hagyd magad meg verni mert most nem neked kell győzni. .- Barbi ,.- " De apukám azt mondta,,,,, szakítja félbe az edző bá.,- Ne halgass rá, nem ért ehhez. De oda léptem és lekurva anyáztam igaz nagyobb volt nálam de akkor is egy szar ember ma néha csak humorizál a tévében. De azért sok ember szemébe egy olimpiai bajnok aki sokat tett a sportért. A Barbi meg amúgy a lányom . és nem hagyta magát. harmadik másodperc és KO.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.