Krisztustövis mint várostűrő fa. Születésnapi protokollmeglepetés Cornel Marculescunak. Élethűnek tűnő csodálkozó tekintettel vette tudomásul Cornel Marculescu, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) ügyvezető igazgatója, hogy 76. születésnapján egy fát ültetettek a tiszteletére a Duna Aréna előtt, a Népfürdő utca keleti oldalán, több hasonló mellé.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Erre lehet, hogy Balázst bíztatni kell

Egy protokoll esemény margójára

Mint arról az mno.hu beszámolt „Élethűnek tűnő csodálkozó tekintettel vette tudomásul Cornel Marculescu, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) ügyvezető igazgatója, hogy 76. születésnapján egy fát ültetettek a tiszteletére a Duna Aréna előtt, a Népfürdő utca keleti oldalán, ”
Nos a dolog a kis aranyos kategóriába is tartozhatna, ha nem derült volna ki, hogy a köszöntött után néhány potentát is lapátolt egy kis földet a fára: „Tóth József, a XIII. kerület polgármestere, Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, és Gyárfás Tamás, FINA-alelnök ”. Az igazi móka azonban az volt, hogy az utóbbi „odaszólt a szintén jelen lévő Fürjes Balázs kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztosnak: ’Balázs, te is tegyél pár lapáttal, itt van’ - s átadta neki a szerszámot ”!
Nos arról nem szól a fáma, hogy a derék Balázs hogy lapátolt, de azt tudjuk, hogyan talicskázik. Mármint hogyan tűnnek el a milliárdok tucatjai a kezei között! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.