Justin Gatlin elnémította a londoni stadiont, és meg egy amerikai befért a visszavonuló jamaicai elé. A nézők persze így is a bronzérmesért voltak oda.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát én nem tudom ezek az indexes fiuk mit néztek, sőt:

Sport, szórakoztatóipar, áh vurstli

Az elmúlt napokban újabb és újabb igazolást kaptak Avery Brundage „károgásának” valós következményei

Nem mintha a legkevésbé is meglepő lenne a dolog, de már az sem volt piskóta, mikor pénteken a hazai közönség nagy kedvence magabiztosan megnyer5te a harmadik 10ezres VB-jét Londonban.
Az már legalább véleményes, hogy szabályos tömeghisztéria volt tegnap Párizsban: „Hatalmas felhajtás, ünnepi hangulat és több tízezer ember fogadta Neymart a PSG ma délutáni, Amiens elleni francia bajnoki mérkőzése előtt. A 222 millió euróért szerződtetett labdarúgót „bemutatták” a drukkereknek, Neymar tett egy tiszteletkört, dekázgatott, kirúgott néhány labdát a szurkolóknak, miközben azok éltették őt. A klasszis támadó ma még nem léphetett pályára, mert nem érkeztek meg a papírjai.”
Azonban mindez eltörpül a tegnap késő esti haccacáréhoz lépest, ami az atlétikai VB 100m-es döntője után volt. A futást követően megállt az élet a VB szigorú menetrendjében és a közönség hosszú percekig ünnepelt egy Jamaicai atlétát.
Amiben az igazi érdekesség az, hogy: „Usain Bolt csak bronzérmes lett a 100 méteres síkfutás szombati döntőjében a londoni atlétikai világbajnokságon, miután Justin Gatlin és Christian Coleman is megelőzte.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.