A bálványt éppen egy duplán csaló, Gatlin döntötte le. Ki lehetett volna ezt védeni? A 2017-es atlétikai világbajnokság legnagyobb érdeklődéssel várt döntője a férfiak 100 méteres síkfutása volt. A 35 éves amerikai Justin Gatlin nyert, Chris Coleman is legyőzte a harmadik helyen befutó 9-szeres olimpiai bajnok Usain Boltot. A jamaicai világcsúcstartó már előre bejelentette, hogy ez lesz az utolsó futása egyéniben. Gatlin a befutó után meghajolt Bolt előtt, a közönség átmeneti döbbenete után kifütyülte őt, majd nem túl elegánsan csendre intett vagy 50 ezer embert.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kinek jár és kinek jut belőle

A megbocsátás is olyan, mint jatt a bazseválásért

Igen, a dopping-vétség és környéke a téma annak árnyékában, hogy a londoni Stadium közönsége kifütyülte a 100m-es férfi síkfutás győztesét Justin Gatlint. Na jó persze nem csak a közönség, s főleg nem magától, hanem a derék média unszolására.
Nos igen ő az egyike azoknak a galádoknak, akiknek nem jár és/vagy nem jut az elnéző megbocsátásból. Abból a képmutató megbocsátásból, ami a többségnek kijár. Hogy mennyire kijár arra a legjellemzőbb az a képmutató sajnálkozás a bünti miatt, hogy a derék szovjet, ja manapság oroszoknak kell szólítani, központi irányítású sportvezetése úgy áll a doppinghoz, mint orbánék a korrupcióhoz! =))
De nincs ez másképp például a vizes VB kapcsán sem, ahol az egyik legünnepeltebb sztár az a derék Julija Jefimova volt, pedig mint tudjuk ő is kétszer is el volt tiltva.
Persze az igazi katyvasz az a bringásoknál van. Ahol mint tudjuk olyan is akad, akinek a nevét is csak halkan szabad említeni, miközben szinte mindenki bukott már meg. Aki még nem azzal kapcsolatban pedig a derék média irányítása alatt folyik a szurkolók hülyítése. Itt van például az idén már 4. alkalommal TdF győztes Froome esete, akit divat utálni – sőt effektív fizikai támadások is érték – pedig soha még csak a gyanújába sem keveredett a doppingnak. Pedig az év 365napján kell a Wada színe előtt elérhetőnek lennie. Élnek is vele rendesen. Miközben ott van a derék Columbiai nemzeti hős, aki az én nagyobb részében az isten háta mögött tartózkodhat. Anélkül, hogy bárki is ellenőrizhetné!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.