Zárt kapuk mögött tartották az Újpest-Vasas mérkőzést, a Magyar Idők szerint 2500 néző volt kint. Csakhogy a meccset zárt kapuk mögött játszották.

Azu Újpest-szurkolók korábbi viselkedése miatt az NB I. (á la: Mennyei bajnokság) 4. fordulójában az Újpest a Vasast zárt kapuk mögött fogadta az MLSZ büntetése miatt. (1-0-ra nyertek a Vasas ellen az újpestiek.)

A zárt kapus mérkőzés azt jelenti, hogy szurkolók nélkül, üres lelátók előtt folyik a foci.

Ez azonban a 444 cikke szerint nem akadályozta meg a Magyar Időket, hogy  nyomtatott lapszámban az NBI. 4. fordulójáról szóló összefoglalóban ne írjon be 2500 nézőt a meccsre. 

Nem is kell már néző a stadionba, a kormánymédia simán bekamuzza őket – 444

Jó, hát azt eddig is lehetett tudni, hogy a magyar bajnokik hivatalos nézőszáma köszönviszonyban sincs azzal, ahányan valóban szurkolnak a vadonatúj stadionokban. Volt hogy egyesével számoltuk meg a drukkereket, és sehogy sem jött ki, amit a klubok jelentek.

 (Címlapi kép: pixabay.com CCO)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A választásokkor is így jön ki a "kétharmad".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ennyi a hitelük! Amúgy meg egy szép, megérdemelt, méretes szopcsi!
RonaGyuri
ez náluk népszopás (ők ezt használjál szokás helyett)m hiszen pár éve a Kossuth téren a derék philphke is megszámolt 2millió embert! =))
human
Sokáig nem értettem,hogy az ilyen nyilvánvaló hazugságok ellenére is miért tartanak ki az Orbán hívők a vezér és médiája mellett. Jó párszor megnéztem az 1984-et és világossá vált minden.
Cefi
A választásokkor is így jön ki a "kétharmad".
solidedge
És a nagy sikerre való tekintettel mindkét csapat 20-20 embere volt a pályán.
cs.n.
Talán a szúnyogokat is beleszámolták. Mindegy is, nem ez a legnagyobb probléma ezekkel, hanem a folyamatos uszítás. Soros ellen, "ballibsik" ellen, akárki ellen, aki nem tapsol a rezsimnek.
Clavigo
"" Mennyei bajnokság "".. :) :) :) :) Marha jó.. :)DDD :) :) Én minden meccsre kirendelném a Konda-frakciót,,,,,szenvedni.
Aki Én
A rutin. Úgy a vérükben van a hazudozás, hogy képtelenek levetkőzni.
Mindegy, hogy mit, csak igazat ne írjunk. Abból csak bajunk lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.