Csányi Sándor, mint az MLSZ elnöke újravizsgáltatja a hőségben fizikai teszt alá vetett, majd meghalt borsodi focibíró ügyét.

Múlt hét pénteken rendeztek Borsodban a legnagyobb hőségben fizikai felmérést az amatőr bírók számára, és bár a sporik jelezték, hogy ehhez túlságosan meleg van, a felmérést mégis megtartották. 

Az egyik 54 éves amatőr játékvezető, Komlósi Lajos a teszt során rosszul lett, majd a kiérkező segítség ellenére is elhunyt. 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfőn este kiadott egy jelentést, mely szerint "a Játékvezetői Bizottság munkatársai az elvárható alapossággal és körültekintéssel szervezték meg, és bonyolították le a szakmai programot."

Ez azonban nem tetszett az MLSZ elnökének, Csányi Sándornak, aki újabb vizsgálatot rendelt el.

Erről az újabb közleményben lehet olvasni:

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke nem fogadta el a múlt pénteken Miskolcon, 54 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Komlósi Lajos amatőr játékvezető ügyében elkészült jelentést, és felkérte a szövetség Felügyelő Bizottságát, hogy az Orvosi Bizottság bevonásával folytassa a vizsgálatot, és az esetleges felelősség megállapítása céljából készítsen új, az eset minden körülményét alaposan mérlegelő jelentést.

(Blikk)

(Címlapi kép: Youtube)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A picsányi elvtárs rájött egyszerűbb ha ő nevezi meg a felelőst, mintha őt tennék felelőssé a történtekért, csak a baj az, hogy azt az embert már nem adja vissza senki aki értelmetlenül meghalt egy, vagy több balfasz miatt!!!
papa.49
A picsányi elvtárs rájött egyszerűbb ha ő nevezi meg a felelőst, mintha őt tennék felelőssé a történtekért, csak a baj az, hogy azt az embert már nem adja vissza senki aki értelmetlenül meghalt egy, vagy több balfasz miatt!!!
karma1
@papa.49: Nem tudom, mekkora volt csanyi felelossege a teszt elvegezteteseben, de ha meg egyszer kert egy uj jegyzokonyvet, akkor lehet, hogy neki sem tetszett valami.
Nem hiszem, hogy az elso esetben barkinek is eszebe jutott volna csanyihoz kotni az esetet, az o felelosseget firtatni, hiszen a sportban o az ELoisten 2.0...
Azt viszont nagyon szomorunak tartom, hogy egy pontos kivizsgalashoz az kell, hogy egy ilyen penzember - aki a sportot es a sportolokat is kilora szokta megvenni - akarjon uj vizsgalatot.
Ha ezt az elhunyt ember csaladja kerte volna, mert nem nyugodtak volna bele abba, hogy az apjuk szivrohamban hunyt el, es nem tortent semmi mulasztas sem a vizsgaztatok reszerol , akkor nem hiszem, hogy arra barmit is leptek volna, szerintem elhajtottak volna a csaladot a rak farkara...

Ugyanigy fognak tenni az igazoltatas kozben elhunyt mernokkel is, azt hiszem... Pedig ott aztan tenyleg rendori vegzalasrol volt szo, elegge nyilvanvaloan...
nezelodo
Csányi úr, a megmentett devizahitelesek közül, akik belehaltak, ki kergette a halálba? A megmentésük?
karma1
@nezelodo: FociztaK? Nem? Naugye... Akkor ez a tetu nem is fontolgatja a megmentesuket...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/08/erre-epul-az-egesz-rohadtul-buszke-eros-nemzeti-ontudat/
És mi az, hogy Csányi még mindig a helyén van (ez b@zmeg nem egy történelmi vereség
Andorrától, hanem egy ember értelmetlen, felháborító halála)? Hol szerepel a közleményben,
hogy a Borsod megyei elvtársak annak ellenére erőltették a tesztelést, hogy előzőleg
nyomatékosan figyelmeztették őket a szakemberek: ne tegyék? És ha figyelmeztették őket, akkor miért nem fújták le az egészet? És ha nem fújták le, akkor hogy merik egyáltalán a pofájukra venni az alaposság és körültekintés szavakat? És ha Csányi egy atombombával sem mozdítható el az aranyozott bársonyszékéből, akkor hogy lehet, hogy a Borsod megyei MLSZ-ben sem találtak egyetlen felelőst sem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.