„Úgy döntöttem, hogy nem veszek részt a válogatott soron következő két vb-selejtezőjén” – közölte Facebook-oldalán Nikolics Nemanja.

Arról ír a posztjában, hogy nem vették komolyan, amikor arról beszélt Amerikába érkezésekor, hogy történelmet akar írni a Chicagóval. „Veljko Paunovic vezetőedző, vagy éppen Bastian Schweinsteiger is hitt és hisz abban, hogy ez egy különleges szezon lehet a csapat életében. Hét hónap alatt rengeteg mindent elértünk, elértem és úgy gondolom, a jövőben bánnám, ha nem adnám meg magamnak az esélyt, hogy a maximumot hozzam ki ebből az idényből. Szeretnék végig a bajnokságért és a gólkirályi címért harcolni!” – fogalmazott Nikolics.

Azt írja, amióta válogatott, mindig rendelkezésre állt, és akkor is első helyre tette a nemzeti csapatot, amikor nem favorizálták, de „most először a saját karrierem kell, hogy a legfontosabb helyen álljon”.

„Senki ne gondolja, hogy ez egy bosszú a részemről” – fogalmaz a labdarúgó, aki tájékoztatta a döntéséről Bernd Storck, szövetségi kaptitányt. Storck korrekt volt, megértette a játékos elhatározását és támogatásáról biztosította őt.

„Két MLS-meccset hagynék ki, és ki tudja, hogy viselne meg a sok utazás és az időeltolódás. A klubomban is teljes mellszélességgel mellettem állnak. Értékelik, hogy mindent alárendelek annak érdekében, hogy valami maradandót alkossunk Chicagóban. A válogatottnak természetesen teljes szívből szurkolok majd, ahogy eddig is!” – szögezte le.

Az MLS keleti főcsoportjában a Chicago Fire a második helyen áll, az összesített góllövőlistán Nikolics 16 találattal szintén második.

(MNO)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Aha..Pedig a sznkron-úszò és a kugli válogatott nagyon szàmit Ràd...kis csíra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.