A magyar szövetség tárgyal a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel a 2023-as világbajnokság rendezéséről, amelynek feltételeit ősszel hozzák nyilvánosságra.

A Magyar Atlétikai Szövetség tárgyalásokat folytat a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel a 2023-as atlétikai világbajnokságról, hogy azt Budapesten rendezhessék meg. 

Az M4 Sport cikke szerint erről "Gyulai Márton, a magyar szövetség főtitkára beszélt, aki kiemelte, a Gyulai István emléktorna és az ifjúsági világversenyekkel Magyarország megmutatta, képes magas színvonalú atlétikai versenyt is rendezni. Legutóbb 1998-ban, a régi Puskás stadionban rendeztünk felnőtt világversenyt, akkor az Eb-nek voltunk házigazdái.

A vb rendezés feltételeit ősszel hozza nyilvánosságra a nemzetközi szövetség. Mint azt Gyulai elmondta, elsősorban olyan helyszínben gondolkozik a nemzetközi szövetség, ahol a számos követelmény alapján a legjobb helye lenne a vb-nek."

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@lópicigáspár: Aranyom, hat a koltoi kerdes Neked mar smafu??? (Mert peldaul ez is egy koltoi kerdes vo't...:o))))))))
Nessy
@karma1: Ki táplálja az ég madarait, és ruházza a mezők liliomait, a magasságos Atyaisten! : helyett : pártunk és kormányunk valamelyik prominense.
karma1
@Nessy: Stimmel: hiszen nekunk mar van egy Eloistenunk, igazad van...:o))))
magyarbakancs
Hogy ,hogy ilyen soká?
Addig miből loptok?
Ja van másik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél