A magyar szövetség tárgyal a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel a 2023-as világbajnokság rendezéséről, amelynek feltételeit ősszel hozzák nyilvánosságra.

A Magyar Atlétikai Szövetség tárgyalásokat folytat a Nemzetközi Atlétikai Szövetséggel a 2023-as atlétikai világbajnokságról, hogy azt Budapesten rendezhessék meg. 

Az M4 Sport cikke szerint erről "Gyulai Márton, a magyar szövetség főtitkára beszélt, aki kiemelte, a Gyulai István emléktorna és az ifjúsági világversenyekkel Magyarország megmutatta, képes magas színvonalú atlétikai versenyt is rendezni. Legutóbb 1998-ban, a régi Puskás stadionban rendeztünk felnőtt világversenyt, akkor az Eb-nek voltunk házigazdái.

A vb rendezés feltételeit ősszel hozza nyilvánosságra a nemzetközi szövetség. Mint azt Gyulai elmondta, elsősorban olyan helyszínben gondolkozik a nemzetközi szövetség, ahol a számos követelmény alapján a legjobb helye lenne a vb-nek."

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Valaki meg tudná mondani mennyi volt a vizes vb teljes bekerülési költsége és mennyi az összes bevétel?
Zeta
Állítólag foci vb kivételével , bármit megtudunk rendezni! Mondá ezt a vezér, tehát nincs akadály, hiába ellenvetés. A sportolók csak nyerhetnek! Hányan vannak? És a többiek, akiknek a bőrére megy , na az ő véleményük nem számít.
staro2
Egy fenét akar a MASz rendezni.
viktor és csapata lopna újra.
kokopelli
@lópicigáspár: bekerülés kétszerannyi,amíg a bevétel a fele,ergó 2×0,5= 1 minden OK!!! :o))
Nessy
Istennek hála, lesz pénz a kampányra! Hiszen fel kell készülni a jelentkezésre. Pályázat sok milliárdért, minden féle bizottság, iroda, gépkocsi flotta, meg ami kell. Lásd Olimpiai pályázat. Hány milliárd is eddig? És még nem biztos, hogy vége van!
vladimir putin
gondolom 1 millió forint lesz csak a költség.
ja nem, 2 millió.
ja nem. 2 milliárd.
ja nem. 20 milliárd.
ja nem. 200 milliárd.

viszont 600 milliárd ember fogja nézni.
lusta
Örvendetes hír, ugyanis a mostani londoni vb-n a migráncsok csapata az éremtáblázat 9. helyét foglalta el. Addig még egy kicsit fejlődeni fognak, a mi nem támogatottjaink meg visszafejlődni. DE! Az aranylábú gyerekek a falusi libalegelőn is kapnak egy csili stadiont.
karma1
Valaki meg tudna mondani, h az atletikai szovetseget ki a gyasz jogositotta fel arra, hogy csak ugy targyaljon egy ekkora koltsegvetessel jaro nemzetkozi versenyrol? Ki biztatta fel oket a targyalasra azzal az igerettel, h targyaljak csak le az ugyet mert ok adjak hozza a penzt? Ki a rosseb mondta ezeknek, h 8 evre elore tervezhetnek, mert ok lesznek uralmon? Ki engedi meg nekik ezt a penzszorast az adofizetok penzebol?
lópicigáspár
@karma1: Csak egy pici segítséget kapsz... én nem! :))))
karma1
@lópicigáspár: Aranyom, hat a koltoi kerdes Neked mar smafu??? (Mert peldaul ez is egy koltoi kerdes vo't...:o))))))))
Nessy
@karma1: Ki táplálja az ég madarait, és ruházza a mezők liliomait, a magasságos Atyaisten! : helyett : pártunk és kormányunk valamelyik prominense.
karma1
@Nessy: Stimmel: hiszen nekunk mar van egy Eloistenunk, igazad van...:o))))
magyarbakancs
Hogy ,hogy ilyen soká?
Addig miből loptok?
Ja van másik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.