Végül dobogóra sem állhatott, országában mégis világbajnokként ünneplik a szerencsétlenül járt atlétát. 

Ivana Španović, szerbiai távolugró pechjétől volt hangos az elmúlt napokban a sportsajtó. Az utolsó ugrás során hét méter feletti eredményt ért el a londoni atlétikai világbajnokságon, amivel a dobogó tetejére állhatott volna. Mégsem ez történt, mivel a hátán levő rajtszám elszakadt, s az utolsó ugrás közben hozzáért a homokhoz, így a hatodik sorozatban Španović eredménye 6,91 méter volt, így a dobogóról is lemaradt. 

Szerbiában az emberek felháborodva vették tudomásul az eredményt, a távolugró negyedik helyezését igen nehezen tudják elfogadni. A Meridian nevű fogadóiroda például azt közölte honlapján, hogy náluk Ivana Španović nyerte a londoni világbajnokságon a női távolugrást, s aki erre fogadott, azoknak kifizetik a nyereményt.

A fogadóiroda azzal érvelt, hogy ők Španović ugrását a papíralapú rajtszám nélkül számolják, így azokat a szelvényeket, amelyeken az szerepelt, hogy Španović világbajnok lesz, a tulajdonosok ne dobják el, hanem hozzák be a fogadóiroda üzlethelyiségeibe, mindenkinek kifizetik a nyereményt. – írja a Szabad Magyar Szó.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Sajnalni lehett Spanovicot! De kik azok a be'na bira'k,kik rogton lefokozta'k az elsot az utolso
utanira,mivel egy darabb rongy hozza ert a homokhoz!Ezek a mai senkihazik,ma'r a sportott is
haza va'gtak.
maci0427
A labdarúgásban jól megy egyes fogadóknak , de szerencsére én mindig nyerek mert nem fogadok semmire sem ! A mostan magyarországi bundabotrány jó példa erre...! És mivel zárult le az is...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.