A 2016-os foci Eb-re való kijutásban nagy szerepet játszó Kleinheisler Lászlót a szurkolók és a sportlapok is kikezdték.

A T&M International Football Agency szombaton hosszabb lélegzetvételű közleményt adott ki a játékossal kapcsolatban – írja a goal.com.

Mint a focirajongók körében ismert, Kleinheisler legutóbbi bakiját a Celtic ellen követte el, amikor jelenlegi csapatában, a kazah Asztanában játszva szinte gólpasszt adott az ellenfélnek. 

Saját ügynöksége védte meg a lesajnált Kleinheisler Lászlót
Fotó: T&M International Football Agency

A közleményben az ügynökség Kleinheislert szegénysorsból előlépett, csupaszív, nemzetközi piacon megkapaszkodni próbáló, magyar válogatott játékosként emlegeti, aki nem érdemel ennyi támadást.

Az írás kitér Dzsudzsák Balázsra is, lényegében arra hívja fel a szurkolók figyelmét, hogy örüljünk, hogy egyáltalán hajlandó még focizni a válogatott csapatkapitánya, hiszen megtehetné, hogy már csak a pénzét számolgatja unalmas óráiban.

Úgy tűnik, hogy divat lett belerúgni a külföldön játszó magyar játékosokba, pedig Dzsudzsák Balázs is kacagva számolgathatná vagyonát ahelyett, hogy könnyeivel küszködjön egy válogatott kudarc után. Ezt a gusztustalan, lehúzó miliőt ki és milyen lelkiállapotban tudja elviselni folyamatosan sajátjaitól?

- írja az ügynökség.

 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A T&M International Football Agency szokott meccseket is nézni, vagy csak üzletet kötni ? Mert ha meccset is szokott nézni, ahol a pártfogoltjai is játszanak, akkor nyilván csendben marad. Ha csak üzletel velük, akkor néha nézze is őket és akkor szintén csendben marad, mert hát a nézés közben el-el akad a szavuk. Nem árt ha tudják, hogy egyik említett ügyfelük sem Pelé.
namihami
Hogy is van a régi mondás? ""Minden cigány a maga lovát dicséri.""
Miért lenne ez most másként?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.