Pintér Attilát, a Puskás Akadémia vezetőedzőjét 100 ezer forintra büntette a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

 A bírókat ócsárolta, 100 ezres büntetést kapott a Felcsút vezetőedzője
Fotó: MTI

Az MLSZ honlapjának keddi beszámolója szerint a felcsúti tréner "a Diósgyőr elleni mérkőzés után adott nyilatkozatában a játékvezetők működésére negatív kijelentést tett", ezért kell fizetnie.

A játékosok közül a diósgyőri Szarka Ákos "a játékvezető személyére sértő kifejezést használt", ezért három mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A klubok közül ezúttal csak a DVSC-t büntette a FEB: a debrecenieknek – visszaesőként – 200 ezer forintot kell fizetniük azért, mert szurkolóik pirotechnikai eszközöket használtak és szidalmazták az ellenfelet.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zeta
@justhpeter: azt tudom , hogy folyamatosan kritizálta a bírókat , mint akik szándékosan ítélnek ellenük. Olyan értékelés nincs , mérkőzés után, hogy valamilyen szinten ne ossza őket. Nem hibákat, hanem szándékosságot emlegetve.
quadrocopter
A bal felső III-as lyukas, Pintér!
Majd Mészáros Viktor kifizeti helyetted és továbbra is kitörölheted a seggét!
papa.49
A foci igazán nem megy viszont kurva jól tudja a bírókat szidni, hát kérem ez már eredmény kishazánkban ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
Nem túlzás ezt a bohócot vezetőedzőnek nevezni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.