Elődöntőbe jutott Bor Barna a +100 kilogrammosok versenyében, a budapesti cselgáncs-világbajnokságon.

A magyar dzsúdós az első körben Puerto Rico-i, a másodikban román, míg a negyeddöntőben grúz ellenfelet győzött le. A fináléba kerülésért a brazil David Moura ellen lép tatamira.

Döntőért meccsel a vb-n a legnehezebb magyar dzsúdós

(Fotó: Illyés Tibor/MTI)

A többi magyar versenyző búcsúzott a küzdelmektől. A 100 kilogrammosok között versenyző Ohát Zalán az első körben ausztrál, míg a másodikban tadzsik ellenfelet győzött le. A nyolcaddöntőben a kétszeres Eb-győztes orosz Gyeniszovval kapott ki. Ugyanebben a súlycsoportban Cirjenics Miklós az első mérkőzésén kikapott japán ellenfelétől.

 A nőknél +78 kilogrammban Kárpáti Emese első mérkőzésén legyőzte litván ellenfelét, a 16 között azonban kikapott egy holland dzsúdóstól. Ugyanebben a súlycsoportban Szigetvári Mercédesz az első körben kikapott kínai ellenfelétől.

(hirtv.hu)

UPDATE:

Bor Barna kikapott az elődöntőben, így a bronzéremért küzdhet a budapesti cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.

A paksi dzsúdós kiegyenlített csatát vívott a brazil David Mourával, aki 2 perc 20 másodperc elteltével belső combdobást mutatott be rajta, és ipponnal nyert.

A háromszoros Eb-második Bor a bronzmeccsen a szintén brazil Rafael Silvával találkozik, akit eddig hét meccsükön háromszor tudott megverni.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.