Magyar győzelem született a férfi kosárlabda EB negyedik fordulójában, ezzel továbbjutottunk az isztambuli nyolcaddöntőbe.

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 80-71-re legyőzte kedden a házigazda Romániát az Európa-bajnokság kolozsvári csoportjának negyedik fordulójában, így továbbjutott az isztambuli nyolcaddöntőbe – számolt be a meccsről az MTI.

Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány együttese az első nyolc percben még futott az eredmény után, ám a folytatásban az ismét remeklő Hanga Ádám és Vojvoda Dávid vezetésével már kézben tartotta a meccset.

80-71-re nyertünk a románok ellen

A 9121 néző többsége által bíztatott románok néhányszor felzárkóztak három-négy pontra, de fokozatosan elfáradtak, és az utolsó negyed már a vendégek fölényét hozta. Hanga 25, Vojvoda pedig 26 pontig jutott.

80-71-re nyertünk a románok ellen

A magyarok második sikerükkel továbbjutottak a C jelű hatos negyedik helyezettjeként a nyolcaddöntőbe, ahol vasárnap a D csoport győztesével találkoznak Isztambulban.

80-71-re nyertünk a románok ellen

A nemzeti csapat utolsó csoportmeccsét csütörtökön 16.15-kor vívja a címvédő spanyol együttessel a kolozsvári Polyvalent Csarnokban.

Fotók és címlapkép: MTI / Czeglédi Zsolt

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
végre... mindjárt csökken az államadósság és az ÁFA is 20%-os lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.