Lassan négy éve nem tudunk semmi biztosat Michael Schumacher állapotáról. 

Minden idők legeredményesebb Forma1-es pilótája még 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. Schumacheren életmentő műtétek sorozatát hajtották végre, majd annyi szivárgott ki, hogy kómában fekszik, és a családja otthon ápolja.

Michael Schumacher szóvivője eloszlatott pár pletykát a pilóta állapotáról
Fotó: Wikipédia

A méhkas idén nyáron bolydult meg, amikor gy másik ex-F1-es pilóta, Philippe Streiff állítólag azt mondta, Schumachernek nagyon kevés esélye van arra, hogy valaha újra járni tudjon, és reménykedni mindig lehet, de több mint három év elteltével már nem tudja optimistán látni a német pilóta felépülésének az esélyeit.

Most megszólalt Schumi szóvivője is, aki cáfolta Streiff információit:

Michael egészségi állapota továbbra sem közérdekű információ, ezért az erre irányuló kérdéseket ezek után sem fogjuk kommentálni

- mondta Sabine Kehm, aki óva intett attól, hogy készpénznek vegyék, amit Streiff mond, hiszen a versenyző soha nem volt a hétszeres bajnok vagy annak családjának a közeli hozzátartozója, ezért bármit nyilatkozik, az nem releváns.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mit osztott meg a szófosónia nagyság A NAGY SEMMIT !!!
papa.49
@Horizont: Igen, és tudod amikor ilyenről hallok mindig az jut az eszembe, vajon a beteg mit szeretne ... A Schumi esetében én elképzelhetetlennek tartom, hogy így kívánna vegetálni, egy olyan ember aki mindig mozgásban volt, ez a számára nem élet, azt se tudjuk mennyit tud az állapotáról felfogni, esetleg mennyit szenved attól hogy tehetetlennek érzi magát, ez így nem élet ...Amit most írok sokaknál kiveri majd a biztit, de szerintem az ilyen embert hagyni kell méltósággal eltávozni, nem életben tartani ...
Persze ez az én véleményem, lehet még mindig sok pénzt hoz a konyhára a bizonytalanság ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.