Alto de l'Angliru (Spain) (AFP) - Chris Froome virtually secured overall victory in the Vuelta a Espana on Saturday by extending his lead over Vincenzo Nibali as Alberto Contador won the 20th queen stage in his final race before retirement. Barring disaster in Sunday's parade around the centre

Forrás: sports.yahoo.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a tisztánlátás kedvéért tettem be ezt a cikket, lévén kicsiny hazánkban bringa-funok körében - egyértelműen a közvetítések magyar hangjai ádáz működése eredményeként, bár ez sem független az argentin Flecha dumájától - ádáz Froome és SkY gyűlölet a divat.
Csak a példa kedvéért az említettek tweeter falán (#esbringa) ilyen bejegyzések olvashatók:
"Froome meg nem ember. Nem cuccra vizsgálnám, hanem fémvázra",
"Szóval a robotok nélkül a dobogó",
"Remélem Froome örül a duplának, de többet inkább ne jöjjön a Vueltára",

etc.
Ja az nincs a cikkben, hogy az összetett (itt piros) mellett, 25p-al vezet a pont-trikó, 3. lett a pöttyös-hegyi, és lényegében már megnyerte a fehér kombinált trikóért szóló versenyeket!
RonaGyuri
az NS alig sántító véleménye:
www.nemzetisport.hu/kerekpar/vuelta-contador-melto-bucsuja-froome-a-nagy-nyertes-2591143?utm_source=kattintas&utm_medium=link&utm_campaign=hirlista

bár az ő hozzáértésük eléggé megkérdőjelezhető, s nem csak ilyen mondatokért: "Alberto Contador, aki a vasárnapi befutó után szögre akasztja a bukósisakot."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.