Elvenné DeAndre Kane magyar állampolgárságát a magyar kosárszövetség, ugyanis a válogatott játékos a nyári felkészülésen sem vett részt, és az Európa-bajnokságon sem vett részt.

Eléggé kiakadt a Magyar Kosárlabda Szövetség (MKOSZ) DeAndre Kane-en, a testület elvenné a válogatott játékos magyar állampolgárságát – olvasható a Blikk cikkében.

Kane a kosárlabda Európa-bajnokság miatt honosította a szövetség – úgy vélték, nagy erősítés lehet  csapatnak –, ám a játékos már a nyári felkészülést is kihagyta, és az Eb-n sem vett részt. 

Szalay Ferenc, a szövetség elnöke erről a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt. 

Szeretnénk visszavonni az állampolgárságát, ezen dolgozunk, példát akarunk statuálni ebben az ügyben, hogy megmutassuk, Magyarországon nem lehet szórakozni

- nyilatkozta az elnök, és hozzátette: nagy összegű kártérítést fognak követelni Kane-től, aki ugyan fizikailag rendben van, de az eszéről már nincs ennyire meggyőződve a szövetségi elnök.

Az agyi képességei hagynak kívánnivalót maguk után. Olyan nincs, hogy írásban bejelenti nekünk, hogy a felesége veszélyeztetett terhes, majd 3 nap múlva a tel-avivi reptéren ad nyilatkozatot

- tette hozzá Szalay.

(Címlapi kép: részlet a videóból)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.