És ez igaz a Fidesz- és Jobbik-szavazókra is.

Akár kormánypárti szavazó, akár nem, a magyar társadalom többsége nem követi a hazai labdarúgást – ez derül ki a Republikon Intézet felméréséből, amelyet az intézet médiapartnereként a 24.hu közöl elsőként.

Felmérés: A magyarok többségét nem érdekli a magyar foci

A felmérésből egyebek mellett kiderül: a Fidesz-szavazóknak mindössze a 22 százaléka mondja azt magáról, hogy követi és büszke a magyar futballra, 51 százalékukat viszont egyáltalán nem érdekli. Sőt, a még a köztudottan nemzeti érzelmű Jobbik-szavazóknak is csak a 21 százaléka vallja magát a hazai labdarúgás rajongójának.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nem lehet mindenki olyan hibbant fociközpontú, mint gorbán. Megszámolni is lehetetlen, mekkora összeget pumpált bele a mániájába, eredmény meg zéró. A tv, internet világában rengeteg jó meccset talál, aki szereti a focit, a páholyban meg köpködje a szotyit és nézze a hozzá passzoló színvonalat a miniszterelnök milliárdos haverjaival. Ők megtehetik és teszik is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Nem lehet mindenki olyan hibbant fociközpontú, mint gorbán. Megszámolni is lehetetlen, mekkora összeget pumpált bele a mániájába, eredmény meg zéró. A tv, internet világában rengeteg jó meccset talál, aki szereti a focit, a páholyban meg köpködje a szotyit és nézze a hozzá passzoló színvonalat a miniszterelnök milliárdos haverjaival. Ők megtehetik és teszik is.
szaboria1
Nagy sokba került a Viktor foci őrülete. Néző meg alig van ha meg van az is a szurkolok balhéja miatt egyre élvezhetetlen.
szép új világ
@colibri: Szerintem elsősorban a közpénzek lenyúlása a mániája - nem a foci. Az hogy értelmetlen mennyiségű stadiont épít az nem a foci hanem a kleptománia miatt van.
karma1
Amikor az emberek a masnapi betevo falatert harcolnak, akkor nem erdekli oket, hogy egy szazmilliokkal kitomott falabu celeb hogy gorcsol a palyan...
Ez max. indok a potrohosnak a szotyikopkodesre, es a mesterseges lelegeztetogepen tartott epitoipar fenntartasara
papa.49
Én már jó régen leszarom a magyar focit, az emlékezetes Vb. szereplés óta amikor a muszkák kitömték a csapatot rendesen ... A Mezei éra kezdete...
nemkati
- Ja, ha így - mondja majd 0rbán -, akkor meghosszabbítjuk a stadionépítéseket Őcsénytől Alsópusztalakáig! Minden 3000-nél kisebb településre 15 000-es stadiont!
magyarbakancs
"Felmérés: A magyarok többségét nem érdekli a magyar foci"
A lényeg egy embert érdekel Orbánt.
Orbán maga a gyűlölet,és a korrupció.
Hellcat
Na most kérdezzék meg azt is kit érdekel az EÜ vagy az oktatás...mert gondolom a fociba beletolt pénz indokolatlanul kurva sok ahhoz képest mennyi embert érdekel...főleg a kibaszott stadionépítés...
maci0427
Kíváncsi leszek arra,hogy ha valamikor egy másik Kormány lesz hatalmon és utálja a labdarúgást és esetleg a Lovas Sportot vagy a Havas-Síelős Sportot szereti akkor az egész ország teli lesz lovakkal vagy hóval...? Na persze a stadionok helyén is azok lennének gondolom...!
nezelodo
Valahogy nálam valahogy nem ragad meg, hogy a foci lenne a nemzetgazdaság húzó ágazata, inkább tekintem a nemzetgazdaság lopó ágazatának.
Nessy
@maci0427: A lovaknak egy bizonyos testrészével már így is tele van az ország!
De az is lehet, hogy a 3-s metró helyett lóvasút lesz.
peterkelemen
Magasról leszarjuk Orbán falábú labdarúgóit,
lusta
@Nessy: Még nincs tele, de azért sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk igyekszik, hogy tele legyen.
nemkati
Mi lett azzal, hogy a kormány a 2017. június 30-ig szóló TAO sporttámogatási engedély meghosszabbítását kérte Brüsszeltől? Megkapta?
KisGenyo2
Feltehették volna másik sporttal is a kérdést. Az eredmény sajnos cseppet sem lenne jobb, sőt érzésem szerint sokkal kevesebben követnek akár olyan sportokat, amiben jók vagyunk. És még csak nem is az agyaggalamb-lövészetre gondolok!
quadrocopter
Na Geci, lenyomtak a torkodon egy méretes kékerest! Bár tudható volt a meccsek látogatottsági számából, hogy a kutyát se érdekli, mit botladoznak a milliárdokból eltartott, libalegelőhöz szokott borlábúak!
Ezért fordulhat elő, hogy zárt meccsen is 2500 "néző" van - a hordasajtó szerint!
gazdag dezső
Az a szomorú,hogy ilyen botlábú ,semmirekellő tehetségtelen fotbalistákra a nép pénzét költötte el a kormány !!!Sok másra jobban kellett volna a sok pénz !
Desischado
Érdekli a halált. Én inkább a kedvenc anime sorozatomat nézem meg, a Tsubasa kapitányt. Ott jó focit látok, de itt...?
kamazuka
Hiába . Én momentán a Kolumbusz 3 zászlós hajójának egyikét favorizálom,a nap 24 órájában,de kiejtett y nélkül.
A többieknek meg marad a foci.
Yoda69
Micsoda?! Akkor felhuzok meg tiz 15 ezres stadiont! Oszt jonapot!
1magyar
Ez a foci csak egy szűk réteg kedvence amit mi fizetünk és éhezünk miatta. A luxust a szegényektől elvett pénzből támogatják.
nemkati
Mi, magyarok, szeretjük a focit! És Magyarországon felszámoltuk a szegénységet, olyan nincs, hogy akár a legszegényebbeknek is ne teljen szotyira!
kokopelli
@nemkati: miért? Még mindig 1Ft a pohár szotyí ára!? Nem mondom...;--)
nemkati
@kokopelli: Ha elég kicsi az a pohár (1-2 grammos), akkor maga a szotyi 1 Ft. És plusz a pohár. :)
kokopelli
@nemkati: A Vasas (előtte "Gyárépítők SE")pályára mindig vittünk magunkkal 1db Ft-os
érmét a kezünkben,mert nem volt zsebünk,és zacsiba öntettük!A belógás az mindig sikerült! ;--)
nemkati
@kokopelli: Szerintem, ha van érvényes egyforintosod, akkor ma is vehetsz érte szotyit kimérve. Most nem is kell még zacsi se, el fog férni a tenyeredben. :D
kokopelli
@nemkati:... azé nézek a TéVébe,de a magyar foci tényleg nem érdekel,mert a
készülék 15 perc után automatice lekapcsol,mivel mozdulatlan a "kép"! "Okostévé"??? ;--)
kokopelli
Nyugaton ismerik a magyar focit,mert a Dárdai Pál egy "frankó" képviselője!
..na meg a Szalai Ádám a Hoffenheimnél...! ;--)
Sámannus
Én őszintén szurkolok a focistáknak, de akikről most a történet szól egyik sem focista, csak fociból élő vállalkozó. Bármilyen szerepet is vállal a magyar labdarúgásban. Akikért érdemes szurkolni azok talán még meg sem születtek. Akik pedig megszülettek világgá mentek. Aki részt vesz ebben a színjátékban szélhámosok irányítása alá kerül, és elmerül az azt körül vevő mocsokban.
Csak a közvetítésen látható közönség modorát kell figyelni. Az a tömeg szervezett és látható, hogy befolyásolják a sportág vezetőit is. Olyan hangadóik vannak, akik korábban is összeszűrték a levez a hatalommal, a vezetőkkel.
kokopelli
@Sámannus: "a magyar foci" az egy oxymoron!
pl.:"néma kiáltás","öregfiú","néha a kevés több",viva la muerte"...sb és "a magyar foci! ;--)
...minden nyelvben!
Eladott Ország
A magyar és a határok menti foci azért érdekli a csútit és bandáját, hogy minél több közpénzt tudjon lopni, stadionépítés címén. Ez a szarházi azt hiszi, hogy a hatalma örök életre szó, pedig lof*szt mama!
jancsipapa
Van spanyol foci ,német foci ,francia foci ,angol foci stb. De magyar fociról nem tudok...
papa.49
@jancsipapa: Nehéz is lenne mert NINCS )))))))))))))))))
Eladott Ország
@jancsipapa: Magyar fociról csak Storck tud, akinek évi 1 millió euró (312 millió forint) a keresete. Ez körülbelül egy átlagos Bundesliga-tréner bére, ugyanis a Hannovernél és a Hoffenheimnél is ennyi a fizetés, amennyit Storck hazánkban kap. Nálunk megtalálta hajó nélkül amerikát. Hazájában meg nem tud labdába rúgni. Már régesrég el kellett volna küldeni a halál fa...
papa.49
@Eladott Ország: Tedd még hozzá a ,,kiegészítést,, is úgy kijön az évi 524 milla, a SEMMIRE !!!
kokopelli
@papa.49: ...őszintén! Melyikünk nem venné fel a lóvét,ha vannak olyan hülyék,akik
azt kifizetik! Én biztos nem szerénykednék! Az edző is csak "hozott anyagból" dolgozik!
Nem tudom azt sem,hogy hol ütköztek bele a Storck és az Andy Möller nevébe! Fehér
botosok voltak a keresők?...a Möller volt valamikor a Bundesliga "mélyrepülö fecskéje"
a 16-oson belül,főleg labda nélkül) ;--)))
jancsipapa
@Eladott Ország: És ,hát ennyi pénzért több,mint két év után illene -legalább a focihoz kapcsolódó ,kb. száz magyar szót - tudni ...
papa.49
@kokopelli: Én annyit tudok nem emlékszem erre a faszira, hogy nagyot alkotott volna a német csapatban, viszont most kurvára túl van fizetve !!!
Azt mondod ,,hozott anyagból,, dolgozik, ezt értem de a rendes iparos tudja mihez, milyen anyag kell, csak a kotár gondolja azt hogy ,,hátha beválik, vagy próbál ráolvasással,, operálni !!!
A majomgeci ennyit kért megadták neki sehová nem jutottunk mikor rúgják ki végre ???
kokopelli
@papa.49: Ok.A Bundesligában sem jutott székhez,és nem maradt más mint az MLSZ
ajánlata!Gondolom!Azt láttam véletlenül amit a válogatott az Andorra ellen mutatott! A-
zért kérdeztem,hogy hol találták meg ezt a párost (Möller-Storck) Otthon,már két mecs
után lapáton lettek volna!Nem tudom milyen a szinvonal az NB I-ben!!! 4éve nem néztem
meccset a bajnokságban! ;--)
papa.49
@kokopelli: Írod ,,otthon nem jutott székhez,, na ezen kellett volna mélyen elgondolkozni annak aki ide hívta, hogy MIÉRT NEM JUTOTT NEKI SZÉK,, szerintem mert csak ugatja az edzőséget azért ...
kokopelli
@papa.49: Ez azért egy kicsit komplikáltabb,mert a Bundesliga megengedhet ma-
gának tízmilliós (€) külföldi edzőket is(Guardiola,Ancelotti,most jön vissza Jupp Heynckes.
Spanyolországból ahol már régen lakik...) stb! Azzal együtt nem volt a Storck egy lumen!A Hoffenheim fiatal edzőjét akarták,de nem ment még a Bayernbe sem! A Szalay tudna me-
sélni róla!)Egy szónak is száz a vége,gyenge a trainer,és ha a "fiúk" is gyengék,akkor kész
a tragédia! ;--)
papa.49
@kokopelli: Szerintem az edzőnek nem feltétlen kell ,,jó focistának,, lennie, de NEM HÁTRÁNY, ha az volt, viszont az is igaz nem minden ,,jó játékosból,, lesz kiváló edző, de az is igaz ha gyenge az ,,alapanyag,, abból nehéz még egy ,,MESTERNEK,, is jó csapatot építeni ...
Itt viszont találkozott a silány alapanyag, a tehetségtelen edző, és a mérhetetlenül öntelt mlsz vezetősége, így nem is várható jobb eredmény, mint ami született, csak egyben voltak ,,MENŐK,, a pénz költésében, ebben akar világbajnokok is lehetnének !!!
Még mindig tologatják a felmentését ennek a seggfejnek, mire vár a piCsányi elvtárs ???
kokopelli
@papa.49: Tulképpen ugyanazt írjuk le! Anno Pesten valék,amikor a Dárdait sze-
rették volna edzőnek,és a haverok nem értették,hogy miért adtam igazat a Palinak!
Egy olyan csapatot épített fel Berlinben,amelyik végre sok-sok év után a Bundesliga
felső osztályába lépett,és ahol a vezetőség a hátát szabadon tartja! "Teljhatalom" és
játékosnevelés szabadon stb...stb! Más az egész környezet ahol mindenkinek meg
van a reszortja,joga és kötelessége!Nincsen politikai beleugatás,csak sport! ;--)
papa.49
@kokopelli: A Dárdai is gondolom ezért unt bele az egészbe, hogy figyelje a ,,piros telefont,, hogy ki kell játszatni !!!
De nem csak ő hanem itthoni edzők is lyukra futottak az mlsz. szel, nem véletlenül !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.