Egyelőre nem tudni, hogy jelezte-e, kész lemondani.

Az andorrai fiaskó (1-0) után a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya benyújtotta a lemondását, június 15-én azonban a szövetség elnöksége úgy döntött, nem fogadja el. Indoklásában Csányi Sándor elnök azt mondta, a körülmények, a múltbeli teljesítmény és az, amit Bernd Storcktól a jövőben várhatnak, meggyőzte az elnökséget – írja a hvg.hu.

Ma kirúghatják Storckot

Kedden újra Bernd Storck jövője lesz a téma a Magyar Labdarúgó Szövetségben, az elnökség tagjai délután ülnek össze, hogy meghallgassák a német szakvezető beszámolóját a Svájc elleni idegenbeli 5-2-es vereség és a Feröer ellen (1-0) mutatott gyenge játék miatt.

Azt nem lehet tudni, hogy Storck ezúttal is jelezte-e, hogy kész lemondani – ezt legutóbb is csak Csányi árulta el, amikor bejelentette az elnökég határozatát. (Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a pólószövetség jelenlegi elnöke egy beszélgetésen azt mondta, a német helyében ő így tett volna.)

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem elé magason kezdték a tisztogatást a magyar fociban, ha egyáltalán van olyan. Orbánnal és a főuzsorás Csányival kellene kezdeni, bezárólag a ropilábú tehetségtelen üdvöskékkel, és az utcai harcos focidrukkerekkel együtt kellene bezárni a puccos stadionjaikba, és rájuk hegeszteni a kapukat. Aztán éljenek a valós munkájuk gyümölcséből mint az örökké hülyített talajmenti alattvalóik.
wagabund
..."Ma kirúghatják Storckot"...

itt az idő! most, vagy soha!
volvós
Mi az, hogy kirúghatják ???
Helyesebben KIRÚGJÁK, és mehet a lecsóba !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.