Az MTI értesülései szerint Bernd Storck közös megegyezéssel távozott a magyar futballválogatott éléről.

Bernd Storck és a Magyar Labdarúgó Szövetség közös megegyezéssel szerződést bontott, így a német szakember a szövetségi kapitányi és a sportigazgatói posztról is távozott – adta hírül az MTI.

Storck közös megegyezéssel távozott a válogatott csapattól

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Minderről Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője számolt be az újságíróknak a szövetség elnökségi ülése után az OTP Bank Nádor utcai épülete előtt.

Storck közös megegyezéssel távozott a válogatott csapattól

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Sipos Jenő szóvivő elmondta, az elnökség kedden felkérte Csányi Sándor elnököt, hogy tárgyaljon a szövetségi kapitányi jelöltekkel. Hozzátette, az is elképzelhető, hogy a magyar válogatottat a novemberi két barátságos mérkőzésen ideiglenes szakvezető irányítja Luxemburgban, majd hazai pályán a vb-résztvevő Costa Rica ellen.

Storckot 2015 márciusában nevezték ki sportigazgatónak, majd júliusban szövetségi kapitánynak. Irányításával a válogatott nyolc győzelem mellett hétszer döntetlent ért el és tízszer kikapott, kijutott a tavalyi Európa-bajnokságra, ahol nyolcaddöntőbe jutott, de a vb-selejtezőkön a vártnál gyengébben szerepelt.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...,mondja ezt Storck ! Lehet hogy " kirúgták ", jó fideszes szóval ???
papa.49
@Mirabilis: Jó kérdés, biztos nem üres kézzel, a távozásnak árra van, ez ha átfordítjuk a civil életbe olyan mintha te neked kéne fizetni egy kontárnak, hogy hagyja a fenébe a munkát, oszt. húzzon el a gecibe !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.