Csányi Sándor, az MLSZ elnöke szerint az elmúlt évtizedek legsikeresebb szakvezetője volt Bernd Storck, de elfogyott körülötte a levegő.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint az andorrai vereség után kapott második esélyt nem tudta kihasználni a kedden menesztett Bernd Storck szövetségi kapitány, mert menet közben elfogyott körülette a levegő.

Elveszett a sikerek előfeltételének tekinthető hit, ezért nincs értelme a folytatásnak. Ezt az érvelést ma az elnökség is elfogadta

- jelentette ki a szövetség honlapján a sportvezető. Hozzátette, hogy továbbra is nagyra tartja a Bernd Storck szakmai teljesítményét, az általa irányított – korosztályos és felnőtt – válogatottak kiemelkedő eredményeit.

Csányi: Storck a legsikeresebb szakvezető volt, de elfogyott körülötte a levegő

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Csányi úgy fogalmazott, az utóbbi időszak eredményei ismeretében egyetért német szakember távozásával, de az szerinte tény, hogy "az elmúlt évtizedek legsikeresebb szakvezetője volt".

Storck: a fejlődés már elindult a magyar fociban

Bernd Storck megköszönte a támogatást, szerinte a magyar futballban már elindult a fejlődés. Bernd Storck, a válogatott távozó szövetségi kapitánya szerint a fejlődés már elindult a magyar labdarúgásban, és további alázatos munkával fenn is tartható.

Az MLSZ elnöke kiemelte, az ő irányításával vb-nyolcaddöntős volt az U20-as válogatott, Eb-n szerepelt az U17-es és a felnőtt válogatott, utóbbi a világranglistán 18. helyig jutott a vezetésével, és "ezek a sikerek nem vitathatóak el sem tőle, sem a csapatoktól".

A tárgyalások már a napokban elkezdődnek, és hamarosan eredmény is várható. Ha nem tudunk október 25-éig a szempontjainknak megfelelő szövetségi kapitányt kinevezni, akkor megbízott kapitányra lesz szükségünk, amire már korábban is volt példa, Egervári Sándor lemondása után

- mondta Csányi.

Az elnök azt is elmondta, hogy a szakvezetővel együtt távozik segítője, a szintén német Andy Möller is. Megjegyezte, a többi szövetségi edző esetében "ezután is a munka minősége lesz a döntő" számukra.

Egyébként jelenleg 23 főállású munkatárs dolgozik a férfi szakágban, ebből mindössze négy német. Az ő sorsukról az új vezetéssel közösen döntünk majd

- jelentette ki az MLSZ-elnök. Azt is elárulta, hogy Storck szerződése felbontásának nincs külön költsége, csak a hónap végéig megillető díjazását kell kifizetni.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mi fog változni ? Kidobtuk a madámot, a kurvák maradtak ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Én meg analízisből sziporkáztam, de zh-ra mindig elfogyott a levegő körülöttem.
nem tibi
Az Eb 16 közé jutás és örömünnep : 2016 .
Fotók és ismerősök bizonyítják hogy olyanok ücsörögtek magyarra festve a sörsátrakban
akikiket soha nem érdekelt a Magyar football .( és a nemzetközi sem ) Egy meccsen sem voltak kint soha életükben , nem szurkoltak és a közvetítéseket sem nétzék . Halovány mtv lila fogalmuk sincsen és sosem volt a labdarúgásról .
De egyébként köztudott hithű fideszesek és jó alkalom volt ez nekik hogy dicsértessék a narancssárga jézus krisztust .:-((((((((( Cirkuszt a népnek cirkuszt a párthű fanoknak !
Gratulálok a nemzeti színűre arcfestett narancssárga bőrű képmutatóknak . :-((((((((((
lusta
@nem tibi: Nem 16, hanem 24 csapat vehetett részt az EB-n és pont ezért tudott kijutni a magyar válogatott. Igaz most a VB-re nem jutottunk ki, de a következőre már igen, mert 132 csapatosra bővítik, így talán a pótselejtezőn kijuthatunk.
nem tibi
@lusta: Engem nem érdekel ,én a Thorgellének is szurkoltam anno hátha megváltozik a paranoid mozgása és véletelenül tragikus hirtelenséggel a gólvonal közelben belebotlik a labdába , fogadtam is sokat ezekre a zsiványokra ,buktam is sokat rajtuk mint ahogyan minden Magyar footballszurkoló bukott . :-((

86 óta csak bukott .:-(((((((((((((
bakegya
ORBÁN CSÁNYI PAPIJA RÚG MÉG NÉHÁNY ÖNGÓLT JÓ PÉNZÉRT,AZTÁN JÖHET A MÉSZÁROS LÖLŐ POTROHOS ZSENIKÉPZŐJE BEL ÉS KÜLÜGYESEN IS ORBÁN TULAJDONBAN KÉTBALLÁBON ÁLLVA!!!-ennyi volt a NEMZET UZSORÁSÁNAK FOCITUDOMÁNYA!-hány milliárdért is 2010-óta???HOGY DŐLNE MÁR RÁTOK AZ ÖSSZES FOCIKAPU!!!
papa.49
Viszont ennyire korlátolt, balfasz még nem volt az mlsz elnöke mint a piCsányi elvtárs !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.