Csányi Sándor, az MLSZ elnöke szerint az elmúlt évtizedek legsikeresebb szakvezetője volt Bernd Storck, de elfogyott körülötte a levegő.

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke szerint az andorrai vereség után kapott második esélyt nem tudta kihasználni a kedden menesztett Bernd Storck szövetségi kapitány, mert menet közben elfogyott körülette a levegő.

Elveszett a sikerek előfeltételének tekinthető hit, ezért nincs értelme a folytatásnak. Ezt az érvelést ma az elnökség is elfogadta

- jelentette ki a szövetség honlapján a sportvezető. Hozzátette, hogy továbbra is nagyra tartja a Bernd Storck szakmai teljesítményét, az általa irányított – korosztályos és felnőtt – válogatottak kiemelkedő eredményeit.

Csányi: Storck a legsikeresebb szakvezető volt, de elfogyott körülötte a levegő

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Csányi úgy fogalmazott, az utóbbi időszak eredményei ismeretében egyetért német szakember távozásával, de az szerinte tény, hogy "az elmúlt évtizedek legsikeresebb szakvezetője volt".

Storck: a fejlődés már elindult a magyar fociban

Bernd Storck megköszönte a támogatást, szerinte a magyar futballban már elindult a fejlődés. Bernd Storck, a válogatott távozó szövetségi kapitánya szerint a fejlődés már elindult a magyar labdarúgásban, és további alázatos munkával fenn is tartható.

Az MLSZ elnöke kiemelte, az ő irányításával vb-nyolcaddöntős volt az U20-as válogatott, Eb-n szerepelt az U17-es és a felnőtt válogatott, utóbbi a világranglistán 18. helyig jutott a vezetésével, és "ezek a sikerek nem vitathatóak el sem tőle, sem a csapatoktól".

A tárgyalások már a napokban elkezdődnek, és hamarosan eredmény is várható. Ha nem tudunk október 25-éig a szempontjainknak megfelelő szövetségi kapitányt kinevezni, akkor megbízott kapitányra lesz szükségünk, amire már korábban is volt példa, Egervári Sándor lemondása után

- mondta Csányi.

Az elnök azt is elmondta, hogy a szakvezetővel együtt távozik segítője, a szintén német Andy Möller is. Megjegyezte, a többi szövetségi edző esetében "ezután is a munka minősége lesz a döntő" számukra.

Egyébként jelenleg 23 főállású munkatárs dolgozik a férfi szakágban, ebből mindössze négy német. Az ő sorsukról az új vezetéssel közösen döntünk majd

- jelentette ki az MLSZ-elnök. Azt is elárulta, hogy Storck szerződése felbontásának nincs külön költsége, csak a hónap végéig megillető díjazását kell kifizetni.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mi fog változni ? Kidobtuk a madámot, a kurvák maradtak ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Mi fog változni ? Kidobtuk a madámot, a kurvák maradtak ?
Sámannus
Holnap a sast dobják ki a Groupanánál szerintem legalább húsz helyezést számít az is.
Olyan ez mint a ballaszt a léghajóban.:DDD
papa.49
Ez előtt a majom előtt a Dárdai volt az ,,ÁSZ,, vajon ezután mikor fog szóba állni a piCsányiékkal!!!
Egyébként pont ebből látszik az a faszkalap végképp NEM ÉRT A FOCIHOZ A NÉMET MEG MÉG AKKOR SE HA MEGFIZETIK !!!
MEG VOLT FIZETVE BUSÁSAN, EREDMÉNY KÉT SZÉP NAGY NULLA EGYMÁS MELLETT !!!
papa.49
Ilyen hülye mlsz elnök még nem volt Magyarországon, azt hiszed faszkalap hogy ha van pénzed akkor már értesz is hozzá, hát KURVA NAGYOT TÉVEDSZ !!!
Eladott Ország
Csányi szerint, Bernd Storck a legsikeresebb szakvezető volt. Akkor Baróti Lajos ki volt Csányi. Attól még hogy milliárdokat sikerült összelopnod, hülye maradtál Csányi, te faszparaszt.
Baróti a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya (1957–1966 és 1975–1978); irányításával a magyar csapat négy vb-döntő résztvevője (1958: Svédország, 1962: Chile, 1966: Anglia és 1978: Argentína). Edzőként a Vasas csapatával BEK 3/4. (1957/58); Közép-Európai Kupa-győztes (1956 és 1957); magyar bajnok (1957), bajnoki 3. (1953 és 1972/73), bajnoki 4. (1954 és 1955); magyar kupagyőztes (1955 és 1972/73); az Újpesti Dózsával VVK 2., (1968/69); háromszoros magyar bajnok (1969, 1970, 1970/71), bajnoki 2. (1967, 1968); magyar kupagyőztes (1969 és 1970); az Innsbruckkal osztrák kupagyőztes (1979); a Benficával KEK 3. (1980/81), portugál bajnok (1980/81) és bajnoki 2. (1981/82), portugál kupagyőztes (1980/81). Összesen 439 bajnoki mérkőzésen edző (1949–1971), 117 mérkőzésen szövetségi kapitány (1957–1978).
Ludmilla
@justhpeter: pedig nyilvánvaló,hogy a kupiban a kurvákat cserélik le,ha nem megy
dr. prédikátor
Nem az edzőnek kell felmondani hanem a rongylábú idiótáknak.Vagy a labdának!!!
magyarbakancs
Szarfocihoz,szarjátékosokhoz nem mindegy ki a szövetségi kapitány?
Pedig ömlik a pénz a fociban vezérünk legkedvesebb játékszerébe.
Sámannus
Most mindenki sokkal okosabb lett. Jöhetnek a németek a rendszámot lesni.
lusta
Jelenleg ömlik, méghozzá számolatlanul a lovetta a fociba. Ha eléfogyott a levegő, akkor ebből az iradatlan összegből igazán lehetett volna venni egy kicsit Storcknak.
maci0427
Legsikeresebb ? Csányi úr nem ismeri a régieket akkor ! De vajon a könnyített EB, csoportból való kijutás az valóban sikeres ? Vagy a Portugálok elleni "edzőmeccsen" elért döntetlen az sikeres ? Az óriási fizetésben sikeres,mert kérnék statisztikát arról,hogy a volt holland vagy a szintén német mennyit kapott régen ? Vagy a magyar "kapitányok...?
kokopelli
@magyarbakancs:(08:18)... igazad vagyon! ..nem csak a bútort kell kicserélni a kupiban! ;--)
Fradigege
8 győzelem, 7 döntetlen, 10 vereség. Tényleg a legsikeresebb. Ennyit én is kipréseltem volna a sztárfrizurás "focistáink"-ból.
jancsipapa
Talán a Portugália- Magyarország ( 3: 0 ) ,a Magyarország : Oroszország ( 0:3 ), Andorra : Magyarország ( 1: 0 ) ,Magyarország : Portugália ( 1:0 ) ,Svájc : Magyarország ( 5:2 ) sorozat után nem kellett volna megtalálni a már teljesen tét nélküli mérkőzésre -ezek ellenére - még mindig kilátogató nézőket , akik még biztatták is a csapatot . Amíg el nem fogyott a türelmük . Inkább köszönetet kellett volna mondani nekik nem értetlenkedni . Talán két és fél év alatt legalább alapfokon meg kellett volna tanulni magyarul .
simmering73
Bern Storck éppen olyan sikeres volt a labdarúgásban, mint Orbán Viktor a magyar politikában. Mindkettő körül elfogyott a levegő.
human
Én meg analízisből sziporkáztam, de zh-ra mindig elfogyott a levegő körülöttem.
nem tibi
Az Eb 16 közé jutás és örömünnep : 2016 .
Fotók és ismerősök bizonyítják hogy olyanok ücsörögtek magyarra festve a sörsátrakban
akikiket soha nem érdekelt a Magyar football .( és a nemzetközi sem ) Egy meccsen sem voltak kint soha életükben , nem szurkoltak és a közvetítéseket sem nétzék . Halovány mtv lila fogalmuk sincsen és sosem volt a labdarúgásról .
De egyébként köztudott hithű fideszesek és jó alkalom volt ez nekik hogy dicsértessék a narancssárga jézus krisztust .:-((((((((( Cirkuszt a népnek cirkuszt a párthű fanoknak !
Gratulálok a nemzeti színűre arcfestett narancssárga bőrű képmutatóknak . :-((((((((((
lusta
@nem tibi: Nem 16, hanem 24 csapat vehetett részt az EB-n és pont ezért tudott kijutni a magyar válogatott. Igaz most a VB-re nem jutottunk ki, de a következőre már igen, mert 132 csapatosra bővítik, így talán a pótselejtezőn kijuthatunk.
nem tibi
@lusta: Engem nem érdekel ,én a Thorgellének is szurkoltam anno hátha megváltozik a paranoid mozgása és véletelenül tragikus hirtelenséggel a gólvonal közelben belebotlik a labdába , fogadtam is sokat ezekre a zsiványokra ,buktam is sokat rajtuk mint ahogyan minden Magyar footballszurkoló bukott . :-((

86 óta csak bukott .:-(((((((((((((
bakegya
ORBÁN CSÁNYI PAPIJA RÚG MÉG NÉHÁNY ÖNGÓLT JÓ PÉNZÉRT,AZTÁN JÖHET A MÉSZÁROS LÖLŐ POTROHOS ZSENIKÉPZŐJE BEL ÉS KÜLÜGYESEN IS ORBÁN TULAJDONBAN KÉTBALLÁBON ÁLLVA!!!-ennyi volt a NEMZET UZSORÁSÁNAK FOCITUDOMÁNYA!-hány milliárdért is 2010-óta???HOGY DŐLNE MÁR RÁTOK AZ ÖSSZES FOCIKAPU!!!
papa.49
Viszont ennyire korlátolt, balfasz még nem volt az mlsz elnöke mint a piCsányi elvtárs !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.