Dárdai Pál is a 78 éves mestert ajánlotta, aki 2013 óta nem ült kispadon.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és Bernd Storck, eddigi szövetségi kapitány kedden közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Ideiglenesen a csapat másodedzője, Szélesi Zoltánt vezeti a csapatot a két novemberi barátságos mérkőzésen, Luxemburg és Costa Rica ellen.

Tétmérkőzést majd csak jövő ősszel játszik a válogatott, addig van idő megtalálni az új kapitányt.

Az MLSZ elnökségének tagja, Bánki Erik a szegedma.hu-nak elmondta, hogy a hétszeres olasz bajnok, Giovanni Trapattoni hajlandó lenne tárgyalni a lehetőségről.

Trapattoni szabad és szívesen tárgyalna a magyar válogatottal

(Kép: YouTube)

„Legnagyobb meglepetésemre, Giovanni Trapattoni menedzserétől kaptam egy levelet, amelyben jelezte, hogy a mester szabad, szívesen tárgyalna velünk.”

A 78 éves szakember nem először kerül szóba a magyar válogatottnál. Korábban már Dárdai Pál is ajánlotta. Dolgozott többek közt a Juventus, az Inter, a Bayern München, a Benfica, a Fiorentina és a Vfb Stuttgart csapatánál. 2000 és 2004 között volt az olasz válogatott szövetségi kapitánya is.

Trapattoni legutóbb az ír válogatottat irányította, ahonnan 2013-ban távozott. Azóta nincs munkája. 2010-ben viszont még a vatikáni nemzeti tizenegyet is irányította.

(Blikk)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
akkor már egy 100 évest! csak azt nem értem hogy minek mikor foci sincs .
namihami
MLSz! Én is szabaddá tudom tenni magam azonnal és írásba adom, hogy a Trapattoninál olcsóbban vállalom.
Az elért eredményekben, mivel a ""futbalista"" adott, nem lesz különbség.
wagabund
78 évesen már nem lenne szabad vállalni semmit...

hívják meg Tusupot, aztán lesz, ami lesz..
(.bár az azért nem jó, mert a focisták mind megszöknének a kemény edzések elől.).
RonaGyuri
Azért ebben van némi ráció

Egy érdekes bedobott név az elárvult csapat kapitányi posztjára

A magyar foci-válogatott szövetségi kapitánya szedte a sátorfáját, s most az utódlásról folyik a diskurzus. Egy MLSZ potentát számolt be róla, hogy (ismét): „a korábban a többek között a Milant, a Juventus, az Internazionalét, Bayern Münchent és az olasz válogatottat is vezető Giovanni Trapattoni jelezte érdeklődését.”
Nos a dologról beszámoló index.hu azzal zárja a szakemberről szóló értekezését: „ a most 78 éves Trapattoni utolsó munkája, az ír válogatott óta nem irányított csapatot, de dolgozott a Vatikánban”!
Bár a portál szerint „bár valószínűleg ő sem azt tartja karrierje csúcspontjának.”, meg kell mondjam, hogy ez még akár jól is jöhet. Ha ragadt rá ott valami, feladhatja az utolsó kenetet a magyar focinak nevezett ízének! =))
simmering73
Hosszútávú szerződést ne kössenek vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.