Shane Tusup azt állítja, hogy képes lenne harcosokat nevelni, "fiai" nem ismernék a barátságos meccs fogalmát.

Bár ideiglenesen Szélesi Zoltánt nevezte ki az MLSZ a magyar fociválogatott élére, Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup óriási esélyt lát arra, hogy a Luxemburg és a Costa Rica elleni meccs után ő örökölje a nemzeti tizenegy a kispadját – szúrta ki a Borsonline.

Nem hiszi el, ki készülődik a labdarúgó-válogatott élére

Fotó és nyitókép: Shane Tusup Facebook oldala

„Bár még nem csörgött a telefonom, nagyobb esélyt látok arra, hogy én legyen a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mint valaha! – kezdte levelét az Iron Lady háromszoros olimpiai bajnok trénere – Elég könnyen tudok olvasni a sorok között... Nem véletlen, hogy a szövetség csak a következő két, úgynevezett barátságos mérkőzésre nevezett ki kapitányt. November közepén ugyanis, amikor a fiúk Luxemburg és Costa Rica ellen játszanak, Ázsiában leszek, hiszen ekkor zárul az idei úszó Világkupa, így ezt a két meccset nem tudtam volna elvállalni.”

Tusup Facebook-bejegyzésében hozzátette: ő nem úszóedző, hanem „teljesítmény-specialista”. Vagyis sportolókat készít fel, nem úszókat. Hogy mit takar ez pontosan?

„Megtanítom őket hinni magukban, önbizalmat öntök beléjük, és megmutatom, hogyan kell kihozni magukból a legjobbat. Az én csapatom nem ismeri majd azt a szót, hogy „barátságos” meccs. Az én csapatom harcosokból áll majd, akik készen állnak a háborúra, amikor kell, és tudom, hogy pontosan ezt akarjátok látni a magyar válogatottól!”– írta Tusup.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
"Az én csapatom harcosokból áll majd, akik készen állnak a háborúra,"

Focizni kéne ecsém ,nem harcolni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Utálom a focit,nem is értek hozzá,de azt azért hallom,hogy a magyar focisták a semmiért mekkora pénzeket vesznek fel,ami számomra felháborító.Ennek a csámpás,kétballábas,lusta bandának csak és kizárólag gólok után fizetnék.Ezeket még a Tanganyika-alsói csapat(ha van ilyen egyáltalán) is elverné,mint eső a [email protected] sok baromi drága,üresen kongó stadionról,amiknek a fenntartása is őrültsokba kerül,ne is beszéljünk.Mit vesztenének azzal,ha Tusup megpróbálná a lehetetlent,focistákat faragna belőlük.
havasigyopár
Meg kellene próbálni. Ha Katinkából ilyen jó úszót képzett, talán focistákat is tudna. Meg kellene próbálni illetékes elvtársak!!!
Sámannus
A totógyilkosoknak mindegy ki az edző ők az eredményeket a lottózókban hozzák. Ezért nincs értelme erről vitázni. még a csapat összeállításával is manipulálnak aki nem veszi ezt tudomásul
Nem érti meg a hazai pályák légkörét. A pénzkifizető helyek a Csapatok, klubok és a bajnokságokhoz kötődő "vállalkozások" is furcsa "teljesítmények" után híznak.
Természetesen ez akkor derülne ki, ha be kerülne ebbe a krédóba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.