A magyar válogatott Németh Krisztián gólt szerzett az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának utolsó, vasárnapi játéknapján.

A liga honlapjának beszámolója szerint a New England Revolution támadójátékosa kezdő volt, és a 74. percben lecserélték a Montreal Impact otthonában 3-2-re megnyert meccsen, amelyen rögtön a szünet után talált a hálóba. Együttese a hetedik lett a keleti főcsoportban, így nem jutott a rájátszásba.

Nikolics gólkirály lett az Egyesült Államokban

A Chicago Fire 3-0-ra kikapott a Houston Dynamo otthonában, a vendégeknél Nikolics Nemanja végig a pályán volt. A vajdasági csatár 24 találattal gólkirály lett az alapszakaszban, együttese pedig ott lesz a kieséses szakasz első körében.

Stieber Zoltán végigjátszotta csapata, a DC United találkozóját. A washingtoniak hazai pályán 2-1-re kikaptak a New York Red Bullstól, és a keleti főcsoport utolsó helyén zártak.

Sallói Dániel kezdőként 85 percet kapott a Sporting Kansas City színeiben a Real Salt Lake otthonában 2-1-re elveszített találkozón. Az SKC az ötödik lett nyugaton, így ott lesz a rájátszásban.

A keleti főcsoportban a Chicago Fire ellenfele a New York Red Bulls lesz hazai pályán, helyi idő szerint szerdán. Nyugaton a Sporting Kansas City a Houston Dynamo otthonában szerepel csütörtökön. A győztesek továbbjutnak.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek szerint ott nem elég igérni, de teljesíteni is kell? Az itthoni nemzetközi rangadókon (?) elég bemondani, hogy focizok, ott csinálni is kell? Akkor az még kapitalizmusabb kapitalizmus, mint az itthoni.
Eladott Ország
Hagyhatott volna a gólokból Andorrának is, kár hogy ott sem volt a csapattal Andorrában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.