A Kúria döntött: a tao-pénz közpénz. Az összes szerződést, számlát nyilvánossá kell tenni. Az átláthatóság sem a kluboknak, sem a szövetségeknek nem tetszik, ameddig lehet, húzzák az időt. Kiderítettük, meddig lehet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Nem féltem én Orbánt, kitalálja hogy ne kelljen színt vallani, hogy ne kelljen senkinek elszámolni.
Nem is ő lenne, ha másként lenne.
Tessék ehhez mielőbb hozzászokni.
RonaGyuri
azért erre még ne tegyetek nagy összeget; Lolo igencsak találékony, ha sumákolni kell. Pl. mikor kiderült, hogy mint polginak be kell mutatnia a vagyon-nyilatkozatát, ő megmutatta a lezárt borítékot! =))
Equus1
ejnye-bejnye... végén kiderül, honnan síbolták a zsét?
karma1
@RonaGyuri: Mintha azt lebegtettek volna be, hogy nem indul a polgisagert a legkozelebbi valasztason. Es akkor mar nem is lehet kozeleti ember,. es ilyen cimen szamonkerheto...
De az tuti, hogy eleg nehez lesz kiszedni minden adatot beloluk...
Ja, es ajanlom a Kuria me'g meltosagukban megmaradt birainak, hogy gyakran nezzenek hatra, es letrat se szallitsanak a szolgalati autojukon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.