Az MLSZ fegyelmi bizottságának döntését kedd délután hozták nyilvánosságra.

A döntés a szövetség hivatalos honlapján jelent meg kedd délután.  a stadiont nem zárják be, de a kapu mögötti lelátóra nem mehetnek szurkolók.

Ezen kívül hárommillió pénzbüntetést is be kell fizetnie a klubnak. 

Meghozták a döntést a Fradi-Debrecen balhé ügyében

Fotó: Szigetváry Zsolt (MTI)

A verekedő ultrák ügyében majd az ügyészség dönt, az elkövetők megnevezése és előállítása nem az MLSZ-re tartozik.

Forrás: Index.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Úgy látom, hogy az FTC szurkolói egyértelműen bebizonyították, hogy ha stadionokot építenek,akkor bizony kórházak fejlesztésére is szükség van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
Komolyan...Normális ember ,nem jár labdarúgó mérkőzésekre ! Ez az ítélet, meg szégyen és gyalázat ! Még akkor is,ha a "nagyok" sejtették ,hogy lehet ez is a végén !
amaramaistanna
Úgy látom, hogy az FTC szurkolói egyértelműen bebizonyították, hogy ha stadionokot építenek,akkor bizony kórházak fejlesztésére is szükség van.
nezelodo
@amaramaistanna: Bizony óvatlanok voltak! Ha olyan szarul gyógyítják a kubatov terroristákat is, mint a talajmenti NER társakat, még a végén át kell helyezni a választási irodát meg a TV székházat, meg amit ezeknek a békés drukkereknek a gazdáik kijelöltek, a kórházakba, hogy kéznél legyen.
justhpeter
Az mlsz ezzel a döntéssel leköpte saját magát és nevetségessé tett minden eddigi "szigorú" döntését. Igazolta, hogy gyáva, beszari csürhe, hiszen még 1 napra sem merte bezáratni a stadiont. Kíváncsi vagyok arra, hogy ha ez Újpesten vagy Diósgyőrben történt volna, mi lenne az mlsz döntése !
Az mlsz egyben lemondott arról, hogy valaha is komolyan vehető futball lehessen Magyarországon. Ha a fegyelmi bizottság tegnap mondott volna le, már az is későn lett volna.
Hellcat
Az kemény...1 meccset bírtak az ultrák és újra kitiltották őket.. :D
Lepényleső
Ha-ha-ha? Ha majd egyszer mindenki találkozik a saját emberével?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.