A Diósgyőr játékosa a sárga lapjai miatt nem játszhatott, megnézte hát a balhés Fradi-Debrecen meccset. Pechére lebukott az edző előtt, a büntetése egymillió forint lett.

Igazán szürreális történetet osztott meg a csakfoci.hu: egy diósgyőri játékos egymillió forintra büntetett meg a klubja, mert meccset nézett. 

A cikk szerint Busai Attila, a Diósgyőr játékosa a sárga lapjai miatt nem játszhatott csapata meccsén a Balmazújváros ellen, ám a középpályás nem ment ki klubja meccsére, hanem a hétvégi, balhés Fradi-Debrecen derbit nézte meg. 

Egymilliót fizethet, mert megnézte a Fradi meccsét

Fotó: pixabay.com CCO

Csakhogy lebukott a vezetőedző, Bódog Tamás előtt, aki ezt szóvá is tette a játékosnak. A cikk szerint Busai először azt füllentette, hogy otthonról nézte a meccset, de hamar kiderült egy fotó miatt, hogy a helyszínről élvezte a hangulatot. 

A "szakvezető jelezte neki, hogy emiatt megduplázza az eredetileg tervezett félmilliós büntetést, így egy milliójába került a játékosnak a budapesti túra" – olvasható a cikkben.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A vezetőedző Bódog Tamás is szégyellhetné magát, mert csapatát nem tudta felkészíteni!
Balmazújváros, az előző három bajnokiját megnyerő Diósgyőr otthonában 2–1-re nyert. Arról nem is beszélve, hogy a Diósgyőr 4-0-ra kikapott az újonc Balmazújváros vendégeként. Jó lenne ha időnként a vezetőedző is tükörbe állna, vagy az aranyköpései alá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.