Lesz egy új futballkapitányunk és egy nagyon nehéz meccsünk. Ez a Lucemburg már nem az, amit pár évtizede 8-1-re vertünk. Online.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Máris jobbak lettünk az utóbbi hetekben. A focistáknak tölcsérrel önti az észt a lábára az új edzőcsapat. A szurkolók meg a bicskás labdakezelést gyakorolják.
Sámannus
Most már nyugodt lehet az új edző, tiszta helyzet előtt áll. A pénzt köszöni szépen zsebre teszi, a hóttakat meg ugye nem lehet feltámasztani.
namihami
Na, akkor mondja meg nekem bárki, hogy ilyen profi játék után melyik volt az a forint, amelyik fölöslegesen lett kiadva ezen a szinvonalon játszott ""futbalra""?
Hát nektek már semmi nem jó? Csoda történt a pályán, a fiúk kűzdenitudása ismét megmutatkozott. Sikerült egy ilyen csapat ellen CSAK egy góllal kikapni.
Luxemburg? A világ összes csapata remegő lábbal merne kiállnii ellenük. A brazil, német, angol, stb. válogatott nem is merte megtenni. Kizárólag bennünk volt meg a bátorság.
És nektek, fanyalgóknak már semmi nem jó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.