Urbán Flórián, a válogatottban korábban negyvenszer szereplő egykori védő ezúttal is a szokásos hangnemében osztott ki mindenkit a válogatott luxemburgi vereségéért.

Csütörtökön gyalázatos játék után 2-1-es vereséget szenvedett a magyar labdarúgó válogatott Luxemburgban. Urbán egy nyilvános facebook posztban mondta meg a magáét.

„Tisztelt futballszerető sporttársak!

Luxemburg-Magyarország 2:1

Sokan hittük, hogy az Andorra elleni vereségnél nincs lejjebb. De bizony van! Kineveznek szövetségi kapitánynak egy olyan fiatalembert, aki még nem hogy eredményt nem ért el a futballban, de még egy edzést nem vezetett le önállóan. A meccs utáni nyilatkozata vérlázító. Szerinte kevés volt az idő a felkészülésre… Ahham… Az ellen a Luxemburg ellen, akit egy valamirevaló Nb I-es csapatnak gólokkal kellene vernie! Miniszterelnök úr! Maga tényleg nem fog véget vetni annak, hogy Fideszes seggnyalók vezessék a magyar labdarúgást? Nem kéne legalább a futballban elfelejteni a politikát és a szakmára helyezni a hangsúlyt? Magát tényleg nem zavarja, hogy milliárdokat öl bele a semmibe? Az akadémiai rendszer bevezetése óta nem neveltek ki egyetlen olyan labdarúgót, aki európai élcsapathoz tudott volna kerülni.

Luxemburg-Magyarország 2:1…

Szövetségi kapitány Szélesi Zoltán. Ugye maga is látja, hogy ennél már nincs lejjebb? Ha a belga fiatalember sem fog eredményt elérni, ki lesz a következő kapitány? Az a Horváth Ferike, akinek több veresége van edzőként, mint győztes meccse? Bátran szégyellje magát mindenki, aki ennek az eredménynek a részese. Mondom, mindenki. Maga is!”

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
@vadnarancs: a baj az, hogy eredményei -
edzőként- neki sincsenek. Ő sem mutatott még semmit.
vadnarancs
@Zeta: Ő nem is azt kérte, hogy ő lehessen ott!
nevemnick
Szerintem nem a karosszérialakatos a hibás, hogy az autó szíve, a motor köhög.
A a milliókat felvevő görbe- és falábú gyerekeknek kellene valamit mutatni...
nevemnick
Ja, amúgy Flórinak az akadémiákkal és a seggnyalókkal kapcsolatban teljesen igaza van.
Edmond Dantes
Sokkal nagyobb disznóságokért sem szégyelli magát!!!
silber13
@vadnarancs: Persze, hogy nem kéri...! De elvárja a felkérést! Sajna, nincs egy hangyafarkányi esélye sem.
csipetke
Orbán milliárdokat öl a semmibe,Urbán szerint.A gond az,hogy az adófizetők pénzét,és közpénzt hajigál ki az ablakon.Többek közt ezért is kéne meneszteni ezt a kormányt,mert szemellenző van rajtuk,mint a lovakon,és stadionok lebegnek a szemük előtt,semmi hasznos cél,mint pl az egészségügy gatyábarázása,és egyéb fontos dolgok.Az esti híradóban olyasmiről volt szó,hogy még 30 stadion van tervbevéve.Nooooormális???Akkor is beteg ötlet,ha lenne magyar foci,de így,hogy csak keményen csengetik a dellát a focistának nevezett egyedeknek,ez nagyon szomorú...
archive
Addig amíg a csapatoknál - és ide értem az utánpótlást is - a sókor koma és a fidesz pártiak a kezdők, a tehetségek pedig kispadon ülnek .. vagy amíg az akadémiákba csak a narancs színű mercivel érkező szülők gyerekei kerülhetnek be, addig nem lesz itt foci. Ennyi.. nem kell ezt tovább ragozni..
cikicakk55
Egyáltalán nem védem a jelenlegi edzőt,nem is értek a focihoz,de 9 évig aktívan szertornáztam.Az edzőnek annyi köze volt hozzánk,hogy akiben nem látta a tehetséget,azokat nem indította versenyeken.Attól még tornázhatott tovább az egyesületben,mert ház ha...Szerintem a fociban is így van.Ha tehetséges lenne a labdarúgó akkor tök mindegy milyen az edző. Itt az a gond,hogy nincs tehetséges játékos. Legalább is nem annyira tehetségesek,hogy a válogatottba lehessenek.Azt nem tudom,hogy mennyi játékos van azért a válogatottban,mert valamelyik rokona,ismerőse FideSS fan. Nem hiszem el,hogy az összes játékos protekciós.lennie kéne legalább 5- 6 húzó embernek ,de ameddig még a vesztes meccsekért is fizetést kapnak,nem fogják magukat megerőltetni. Nem az edző focizik,hanem a játékosok.
lampa laz
A "poros utcákon" focizó gyerekek közül kellene utánpótlást válogatni, nem pedig a csuti hajkefével fésült pályák gyöpéről. Bár azt mondják, h azokon a perzsaszőnyegeken még nem rúgtak labdát az akadémia focistái. Azok kizárólag az elmeroggyant gyönyörűségére készültek.
human
"Nem kéne legalább a futballban elfelejteni a politikát ..."
És ezt pont Orbántól várja?

"... és a szakmára helyezni a hangsúlyt?"
A futballban majd akkor lesz szakmaiság, ha leszakad a kormány csecséről és önerőből kell majd megélnie. Akkor talán lesz motiváció az edzőben, a kapitányban és a fiúkban a jobb teljesítményért. Amíg 0 játékkal zsebben a luxusélet addig nem fogják magukat törni. Még megsérülnek a végén vagy elkopik az izületük.
maci0427
Vonuljon ki a fenébe a politika a labdarúgásból ! Vissza a saját fenntartásra !
Lepényleső
A luxemburgi vereségünk csak a Luxemburgiak bűne,hiszen ha pl. országukat Luxusland-nak
hívnák,sosem kaphattunk volna ki Luxemburgtól (bár még az sem biztos).
vadsanca
Már megint ez a sok hülye duma! Nem kéne már megtanulni focizni? Ez is egy szakma, ha már ezért pénzt, ill. fizetést kapnak a játékosok. Ideje lenne már a fociban is a teljesítmény alapú bérezést bevezetni! Ha végig gondoljuk ez is a verseny-szférába tartozik. De a valódi versenyszférában biztos nem keresnek ennyit a melósok, de még a középvezetők sem.
A vereségért vajon mennyi lett bérük? Szerintem nincs okuk így sem a panaszra.
szaboria1
Igaza van a tíngli-tangli pénznyelő akadémia mert még egy jó képzett focistát se nevelt ki.
kiscsillag66
Bár ne szeretné ennyire a min.elnök a focit!
human
@kiscsillag66: Szerethetné a sakkot. Oda nem kell fűtött sakktábla stadionnal.
silber13
@human: Vagy próbálkozhatna a bázisugrással!:-)))
human
@kiscsillag66: Nyomós érvnél ide már több kell szerintem.
kiscsillag66
@human: De ha nem hallgat senkire, úgy nehéz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.