Amíg elfogadjuk a kivételes helyzetekre hivatkozó magyarázkodást, addig marad az, ami van: a feudális uram-bátyám ország. A miniszterelnök megszólalásaiban nagyítóval kell keresni – már ha egyáltalán – mondjuk az ország öt-tíz éves távlatával kapcsolatos elképzeléseket. Miközben egyik vazallusa…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Azt kell mondjam, ma már másodszor, hogy ez sokkal bonyolultabb és egyszerűbb kérdés, mint azt a szerző képzeli.
Ugyanis (átfogalmazva a klasszikus mondást, amit általában a vezetésről is el szoktak mondani): Vannak dolgok, amik egy ME hatáskörébe tartoznak, s vannak olyanok, amikkel nem szabad foglalkoznia. A bajok ott kezdődnek, ha nem tudja megkülönböztetni egymástól! =))
karma1
@RonaGyuri: Talan megtudna kulonboztetni, de semmi esetre sem akarja...:o((( Mert ha nem ugathatna bele mindenbe, akkor mar regen elpusztult volna, a kivancsisag kiragta volna az oldalat...:o))
RonaGyuri
@karma1: drágám nem vagy te túl elnéző ezzel a retardált dagadt törpével kapcsolatban? =))
egyébként az említett vezetés-technikai mondás arra utal, hogy az ilyen disztingciók komoly hozzáértést feltételeznének, ami az ő esetében telkes mértékben kizárt; sem intelligenciája, sem műveltsége, sem pedig a megfelelő hozzáállása nincs meg hozzá! =))
karma1
@RonaGyuri: Dragam, meg tevedesbol sem vagyok elnezo vele szemben, akkor nyugodnek meg igazan, ha mar a kis racsosban uldogelne...Persze a rablobandajaval egyutt...:o)))
RonaGyuri
@karma1: tudom, csak humorosnak szánt szófordulat volt, de bocs eszembe sem jutna téged megbántani
karma1
@RonaGyuri: Tudod, hogy en is humornak vettem,...:o)))) Legyen klassz hetveged...:o))))
bakegya
Megkérdőjelezhet bárki ,bármit!
ORBÁN G. FOCIALJASSÁGÁBAN ÚSZIK -és úszhat csakkk-SMITYI PALI ÁLOM PLÁGIÁJA IS HITELES!!!(KONGRESSZUSI IDÉZET...)Lássa,nem lássa,majd meglássa nekem van igazam...saját NEMZET saját lábon állva negyedszerre is én leszek a KIRÁLY,,meglássa a magyar ,mert mindent MEGÚSZOK SZÁRAZON !
wagabund
Hosszú Katinka a rövidpályás úszó vb utolsó, Szingapúri állomásán ma is úszott egy aranyat...Kapás Bogi igen kemény, de szép küzdelemben egy ezüstöt...

Holnap még úsznak, aztán vége az idei vb sorozatnak.

Hosszú túl van a 250. rövidpályás vb aranyérmén ...előnye behozhatatlan.
wagabund
Hosszú a mai napon megszerezte a 253. aranyérmét a rövidpályás vk pályafutása kezdete óta.

Gyurta is úszott egy aranyat, Kapás harmadik lett, Bernek ötödik.

az idén nincs több rövidpályás vk..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.