Nem lesz magyar játékvezető a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságon. Kassai Viktor az utolsó szűkítés előtt még tagja volt a keretnek, de a tíz európai közé már nem került be. Kassai  szerint ezért marad le, mert nincsenek bérelt helyek a a világeseményen.

Kassai a Nemzeti Sportnak beszélt arról, hogy csalódott, amiért nem került be a keretbe. 

Két asszisztens kollégám miatt különösen sajnálom a döntést, hiszen Dél-Afrikában én már átélhettem Erős Gábor és Vámos Tibor társaságában, milyen vébén közreműködni, ám ez a lehetőség most nem adatik meg Ring Györgynek és ifjabb Tóth Vencelnek. Ebben a korántsem könnyű pillanatban sem szeretném elmulasztani, hogy megköszönjem asszisztenseim, játékvezető kollégáim és az MLSZ játékvezetői bizottságának segítségét az elmúlt időszakban, és pluszmotivációt ad, hogy a negatív döntés kihirdetését követően a játékvezetés hazai irányítói azonnal támogatásukról biztosítottak mindhármunkat.

A lapnak hozzátette:

A világbajnokságokra minden földrész limitált számban küld bírót, így sok minőségi játékvezető kimaradt a szűkítésnél. Tudomásul kell venni, hogy óriási a harc az európai helyekért, és a játékvezetésben nincsenek bérelt helyek a világeseményen.

Forrás: nemzetisport.hu

Címlapi fotó: MTI/Beliczay László

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Sajnalom,hogy KASSAI nem jutott be! Jo es,keme'ny biro.Tobbszor lattam ott fujni.Gondolom,
meg mindig ,hogy ,ki kit ismer alapon fut a huza's! Oszinten sajnalom.
kripton
Kassai megyei szintű bíró. Semmi keresnivalója sincs nemhogy a a VB-n, de az NBI-ben sem!
papa.49
A Vb. sokat hibázott akkor miből gondolta, hogy megint bekerül ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.