Sergio Marchionne, a Forma-1-es Ferrari-istálló vezetője nem  elégedett az új iránnyal, és azt nyilatkozta, ha nem változnak meg gyökeresen az állapotok, akár többen is távozhatnak egyszerre a legendás versenysorozatból.

„A legjobban az zavar, hogy ott van döntéshozók között egy rendkívül tapasztalt ember, Ross Brawn, és mégis ellene megy a Forma-1 DNS-ének. Mi nem kérünk abból, ha le akarják tekerni az autókat és az erőforrásokat”

– mondta Marchionne, aki szerint meg fognak egyezni a megfelelő egyensúlyról, de ha ez mégsem történik meg, akkor a Ferrari biztosan lelép.

„Ha nem sikerül megtalálni a középutat, elhagyjuk a Forma-1-et. Ha azt hiszik, hogy csak blöffölünk, óriásit tévednek.”

Az érezhetően elégedetlen sportvezető szerint a csapatok nagy részének 2020 végéig van szerződése a sorozattal, de a Ferrari van akkora név, hogy ha úgy alakul, kövessék a többiek.

Addig is: február 22-én érkezik az istálló új autója, az elnök pedig kiadta a parancsot, meg kell verni a címvédő Lewis Hamiltont és a Mercedest.

Címlapkép: Marco BERTORELLO / AFP

(24.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@wagabund: Azért az sem normális, hogy olyan szabályok vannak, amik az autók fejlesztését és a lehetőségek kihasználását gátolják! Ha verseny, legyen verseny, mindenki csináljon olyan autót, amilyenre lehetőségei vannak és amilyet csak tud!
papa.49
@lópicigáspár: Kérdés ki lenne így a bajnok ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.